Magyarjai nélkül ikszelt a Brescia az Interrel

Vágólapra másolva!
2010.11.06. 22:48
null
Caracciolo (balra) szerzett vezetést a Bresciának a címvédő otthonában (Fotó: Action Images)
Az Inter 1–1-es döntetlent játszott a Bresciával hazai pályán az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 10. fordulójában szombat este. A magyar légiósai nélkül játszó vendégcsapat már a 14. percben vezetést szerzett Andrea Caracciolo révén, erre Samuel Eto'o büntetőből szerzett találattal válaszolt.

Az Inter a Vass Ádámot és Feczesin Róbertet is foglalkoztató Bresciát fogadta a Giuseppe Meazza Stadionban, ám a vendégek egyik magyarja sem kezdett a címvédő ellen: Feczesin a kispadra sem ülhetett le.

A hazaiak előtt már a negyedik percben nagy lehetőség adódott: Wesley Sneijder végezhetett el szabadrúgást a tizenhatos vonalánál kedvező helyzetből, de lövését kivédte Michele Arcari kapus.

Néhány perccel később Samuel Eto'o megforgatta a védőket a tizenhatos bal oldalánál, majd a hosszú sarkot vette célba, de Arcari magabiztosan hárította a lövését.

A 14. percben vezetést szerzett a Brescia! Andrea Caracciolo átvett egy hosszan előreívelt labdát a hazaiak tizenhatosán belül, majd átjátszotta Walter Samuelt, és a visszafutó Lúciót megelőzve Luca Castellazzi kapujába lőtte a labdát. 0–1

A folytatásban – ahogy a gól előtt is – a fekete-kékek játszottak veszélyesebben. Eto'o csúsztatása nem sokkal ment mellé a 16. percben, majd Goran Pandev lőtt mellé a tizenhatoson belül. Philippe Coutinho is próbálkozott veszélyes lövéssel, de nem tudott betalálni.

Közben Maicont sérülés miatt le kellett cserélni, majd a második félidő elején Samuel lépett rosszul, és hordágyon kellett levinni a pályáról.

Az 52. percben a Sneijder helyét a szünetben elfoglaló Joel Obi lőtt kapura veszélyesen, de Gilberto Martínez belevetődött a lövésbe, amely így nem találta el a kaput.

A 72. percben Eto'o letámadta a Brescia tizenhatosán belül Jonathan Zebinát, majd elesett, a játékvezető pedig büntetőt ítélt a kétes eset után. A tizenegyest a kameruni támadó a kapu jobb oldalába helyezte. 1–1

A folytatásban hatalmas rohamozásba kezdett az Inter, de csak helyzetekig jutott. A hosszabbítás perceiben a továbbra is formán kívül játszó Diego Milito megszerezhette volna a győztes találatot, de kapu fölé lőtt, így 1–1 lett a végeredmény.

xml_url=http://tudositas.nso.hu/tablebox.php?t=lab,sa,2010/10,,f&xml|
nso_dms_cikkbe
nso_dms_cikkbe
mceBlockPasteEnd
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik