Lavezzi a PSG első nagy nyári szerzeménye

Vágólapra másolva!
2012.06.10. 13:33
null
Lavezzi búcsút int a Napolinak (Fotó: Reuters)
Címkék
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Napoli elnöke, Aurelio De Laurentiis megerősítette: megegyeztek a francia PSG-vel Ezequiel Lavezzi átigazolásával kapcsolatban, ám a részleteket csak a jövő héten hozzák nyilvánosságra.

 

A Marca napilap információi szerint a PSG 26 millió eurót fizet Lavezzi átigazolásáért, ám a legfrissebb beszámolók szerint ez az összeg 30 millió euróra rúghat.

„A médiában harmincegy millió euróról pletykálnak, de az egyezményről még nem beszélhetek – utalt Lavezzi PSG-be igazolására Aurelio De Laurentiis, a Napoli elnöke. – A részletekről egyelőre nem mondhatok semmit, jövő héten hozzuk nyilvánosságra azokat.″

A 27 esztendős argentin válogatott támadót több nagy klubbal is hírbe hozták, ám a jelek szerint a PSG ajánlata a befutó. Az öt esztendőre szóló szerződés értelmében Lavezzi évi ötmillió eurót keres majd a párizsi csapatban – véli tudni a Marca.

Az elmúlt szezonban 42 tétmérkőzésen 11 gólt szerző, 16-szoros argentin válogatott Lavezzi 2007-ben hatmillió euróért került a Napoliba.

Vélhetően nem Lavezzi lesz a PSG utolsó nagy nyári fogása, hiszen a párizsi csapatot több sztárjátékossal is hírbe hozták.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik