Juventus: exbarátnője szerint C. Ronaldo egy hazug pszichopata

Vágólapra másolva!
2019.01.09. 17:32
null
Jasmine Lennard súlyos vádakat fogalmazott meg Cristiano Ronaldóval szemben (Fotó: Marca)
Jasmine Lennard, a modellként és színészként tevékenykedő korábbi valóságshow-szereplő a Twitter-oldalán rontott neki Cristiano Ronaldónak: elmondása szerint exbarátja, a jelenleg a Juventust erősítő labdarúgó egy hazug pszichopata, és az őt ért sérelmek miatt felajánlja a segítségét a portugál sztárt nemi erőszakkal vádoló Kathryn Mayorgának.

 

Lennard a Twitter-csatornáján fakadt ki, egymás után több posztban is súlyos vádakat fogalmazott meg korábbi barátjával, Cristiano Ronaldóval szemben.

„Azt mondta, hogy ha valaki mással randizok, vagy csak elhagyom a házam, akkor elraboltat, feldaraboltatja a testem, majd egy zsákba teteti és a folyóba dobatja a maradványokat. Mindenre van bizonyítékom. Ő egy pszichopata!” – írta Jasmine Lennard az Twitterre.

QUEEN OF THE DAMNED on Twitter

Told me if I dated anyone else or if I left my house he'd have me kidnapped and have my body cut up and put in a bag and thrown in a river. Yes I have proof of everything I'm saying. He's a psychopath. https://t.co/SEXdys4JUs



A korábbi valóságshow-szereplő egyébként elárulta, hogy azért állt elő most ezekkel a történetekkel, mert szeretne segíteni Kathryn Mayorgának, aki tavaly szeptemberben nemi erőszakkal vádolta meg a Juventus labdarúgóját.

Jasmine Lennard elmondása szerint több száz hangfelvétellel és üzenettel tudja bizonyítani az állításait, amelyekkel azt szeretné elérni, hogy Cristiano Ronaldo ne ússza meg büntetés nélkül a szexuális zaklatásos ügyet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik