HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2019.01.09 17:32 Frissítve: 2019.01.09 18:43

Juventus: exbarátnője szerint C. Ronaldo egy hazug pszichopata

Jasmine Lennard, a modellként és színészként tevékenykedő korábbi valóságshow-szereplő a Twitter-oldalán rontott neki Cristiano Ronaldónak: elmondása szerint exbarátja, a jelenleg a Juventust erősítő labdarúgó egy hazug pszichopata, és az őt ért sérelmek miatt felajánlja a segítségét a portugál sztárt nemi erőszakkal vádoló Kathryn Mayorgának.

Jasmine Lennard súlyos vádakat fogalmazott meg Cristiano Ronaldóval szemben (Fotó: Marca)

 

Lennard a Twitter-csatornáján fakadt ki, egymás után több posztban is súlyos vádakat fogalmazott meg korábbi barátjával, Cristiano Ronaldóval szemben.

„Azt mondta, hogy ha valaki mással randizok, vagy csak elhagyom a házam, akkor elraboltat, feldaraboltatja a testem, majd egy zsákba teteti és a folyóba dobatja a maradványokat. Mindenre van bizonyítékom. Ő egy pszichopata!” – írta Jasmine Lennard az Twitterre.

QUEEN OF THE DAMNED on Twitter

Told me if I dated anyone else or if I left my house he'd have me kidnapped and have my body cut up and put in a bag and thrown in a river. Yes I have proof of everything I'm saying. He's a psychopath. https://t.co/SEXdys4JUsA korábbi valóságshow-szereplő egyébként elárulta, hogy azért állt elő most ezekkel a történetekkel, mert szeretne segíteni Kathryn Mayorgának, aki tavaly szeptemberben nemi erőszakkal vádolta meg a Juventus labdarúgóját.

Jasmine Lennard elmondása szerint több száz hangfelvétellel és üzenettel tudja bizonyítani az állításait, amelyekkel azt szeretné elérni, hogy Cristiano Ronaldo ne ússza meg büntetés nélkül a szexuális zaklatásos ügyet.

2019.01.22 23:35:24

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. Rács mögé persze senki sem került.

2019.01.19 20:39:17

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK. Gattuso táncosléptű szélsőt és kőrepesztő szűrőt is keres, Özilen összekaptak a vezetők.

2019.01.16 18:29:47

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Egyetlen találat a dzsiddai olasz Szuperkupa-meccsen, a nagyokat hibázó Milan csak kapufáig jutott.

2019.01.10 13:13:26

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK. André Silva a Juventusban, Higuaín Angliában köthet ki, eközben rengeteg fiatallal kacérkodik az Öreg Hölgy.

2018.12.07 19:54:02

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Megfizetett az Inter a kihagyott ziccerekért, a címvédő Mandzukic találatával győzött odahaza.