HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.07.17 17:18 Frissítve: 2018.07.17 17:31

Juventus: Zidane követheti Torinóba C. Ronaldót – sajtóhír

Spanyol lapértesülések szerint Cristiano Ronaldóhoz hamarosan csatlakozhat egy „ismerős arc” a Juventusnál, ugyanis a Real Madrid legendája, Zinédine Zidane is Torinóban folytatja pályafutását.

HIRDETÉS

 

Zidane a csúcson hagyta ott a Real Madridot, amelynél edzőként megnyerte egyszer a spanyol bajnokságot, egyszer a Spanyol Szuperkupát, háromszor a Bajnokok Ligáját, kétszer az Európai Szuperkupát, valamint kétszer a klubvilágbajnokságot.

Spanyol sajtóhírek szerint a francia ikon tényleg a csúcson szeretné befejezné, és a közeljövőben nem szeretne újra vezetőedzőként munkát vállalni. Ez azonban nem jelenti azt, hogy végleg hátat fordít a futballvilágnak. Sőt!

A libertaddigital.com beszámolója szerint Zidane hosszas tárgyalásokat folytatott a Juventusszal, és most úgy döntött, tanácsadóként ír alá Torinóban.

Zidane követheti Torinóba Cristiano Ronaldót (Fotó: AFP)

A spanyolok az Agnelli családhoz közeli forrásra hivatkozva azt írják, Zidane sokáig gondolkodott, és voltak kétségei, de amikor Cristiano Ronaldo aláírt a „zebráknál”, azonnal elfogadta az ajánlatot.

A Juventusnál olyan tervek is születtek, hogy Ronaldo bemutatásánál már ott lesz Zidane a sajtótájékoztatón, ám végül úgy döntöttek, a francia csak októberben kezdi meg munkáját a klubnál.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.11 20:20:19

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az argentin büntetőt rontott, és kiállíttatta magát, a torinóiak Mandzukic és Ronaldo találatával nyertek.

2018.11.10 10:35:40

Olasz labdarúgás CSILLAG PÉTER

Berlusconi a moziban: a Silvio és a többiek az öntörvényű exminiszterelnök és volt Milan-vezér világáról rántja le a leplet.

2018.10.21 20:11:24

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A Milan mumusa a 92. percben döntötte el a rangadót, amelyen főleg az első félidő hozott élvezetes játékot.

2018.10.11 10:43:59

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az olasz Virtus Entella három hete nem játszhatott tétmeccset. Pedig már Cassano is edzésbe állt…

2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

HIRDETÉS
HIRDETÉS