HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.07.17 17:18 Frissítve: 2018.07.17 17:31

Juventus: Zidane követheti Torinóba C. Ronaldót – sajtóhír

Spanyol lapértesülések szerint Cristiano Ronaldóhoz hamarosan csatlakozhat egy „ismerős arc” a Juventusnál, ugyanis a Real Madrid legendája, Zinédine Zidane is Torinóban folytatja pályafutását.

HIRDETÉS

 

Zidane a csúcson hagyta ott a Real Madridot, amelynél edzőként megnyerte egyszer a spanyol bajnokságot, egyszer a Spanyol Szuperkupát, háromszor a Bajnokok Ligáját, kétszer az Európai Szuperkupát, valamint kétszer a klubvilágbajnokságot.

Spanyol sajtóhírek szerint a francia ikon tényleg a csúcson szeretné befejezné, és a közeljövőben nem szeretne újra vezetőedzőként munkát vállalni. Ez azonban nem jelenti azt, hogy végleg hátat fordít a futballvilágnak. Sőt!

A libertaddigital.com beszámolója szerint Zidane hosszas tárgyalásokat folytatott a Juventusszal, és most úgy döntött, tanácsadóként ír alá Torinóban.

Zidane követheti Torinóba Cristiano Ronaldót (Fotó: AFP)

A spanyolok az Agnelli családhoz közeli forrásra hivatkozva azt írják, Zidane sokáig gondolkodott, és voltak kétségei, de amikor Cristiano Ronaldo aláírt a „zebráknál”, azonnal elfogadta az ajánlatot.

A Juventusnál olyan tervek is születtek, hogy Ronaldo bemutatásánál már ott lesz Zidane a sajtótájékoztatón, ám végül úgy döntöttek, a francia csak októberben kezdi meg munkáját a klubnál.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

2018.08.31 19:21:22

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Remekül kezdtek a milánóiak, de az egyenlítés után lefagyott a Gattuso-gépezet, ám a végén Cutrone...

2018.08.28 16:34:07

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Szuper kezdő, fillérekből? Ilyen a mesében sincs már, de viszonylag olcsón lehet építeni egy ütős 11-et.

2018.08.25 10:27:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A gyenge kezdés után a torinóiak Pjanic és Mandzukic találatával bedarálták ellenfelüket.

2018.08.23 09:32:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

„Az öltözködés, a megjelenés fontos része a kultúránknak, mindegy, hogy nőkről vagy férfiakról van szó.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS