Juventus: Tévez a „zebráké”, megkapta Del Piero tízes mezét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.26. 20:04
null
Megtiszteltetés és felelősség is ezt a mezt viselni
Szerda este a Juventus hivatalos honlapja is bejelentette a hírt, amely már órákkal korábban biztos volt: megvan az olasz rekordbajnok új tízese! A Manchester Citytől érkező Carlos Tévez a klubház ablakából már kora este kilógatta a „zebrák" mezét, 2016-ig szóló szerződést köt a Serie A címvédőjével.

A hírek szerint Tévez három évre kötelezi el magát a Juventushoz, mely 12 millió eurót (9 millió plusz 3 millió bónuszokban) fizet a Manchester Citynek. Az argentin klasszis a La Gazzetta dello Sport szerint idényenként 5.5 millió eurót tehet zsebre. A Juventus esti közleményében megerősítette: Tévez 2016. június 30-ig szóló kontraktust ír alá.

Tévez a székház erkélyén (Fotó: La Gazzetta dello Sport)
Tévez a székház erkélyén (Fotó: La Gazzetta dello Sport)

Tévez délután érkezett meg a milánói Malpensa repülőterére, ahol több száz Juventus-drukker fogadta, majd autóval Torino felé vette az irányt. Tévez megkapja a Juventus tízes számú mezét, melyet a klublegenda Alessandro Del Piero viselt legutóbb.

A Juve tízesének lenni hatalmas megtiszteltetés és felelősség egyben: olyan világklasszisok viselték korábban a mezt, mint Michel Platini, Roberto Baggio vagy Omar Sivori.

Tévez csütörtök délelőtt esik át a kötelező orvosi vizsgálatokon, ha ezeken mindent rendben találnak, aláírja szerződését, és 11.30-tól bemutatják a sajtónak a Juventus Stadion médiaközpontjában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik