Juventus: Pogbából ne csináljon mosogatórongyot a Real! - Raiola

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.21. 12:53
Paul Pogba, a Juventus középpályása nem igazol a Real Madridhoz – állítja a labdarúgó ügynöke, Mino Raiola.

Raiola a sportsajtó egyik legfelkapottabb neve mostanában, és jó ügynök lévén mindennap csepegtet egy kis infót az ő „zászlóshajójáról”, az európai topcsapatok által körbeudvarolt Paul Pogbáról.

A legfrissebb hír a Real Madriddal kapcsolatos: a Juventus játékosának ügynöke elmondta a L’Équipe-nek, hogy nem érdekli őket a Real Madrid érdeklődése.

„A madridi klub megvesz egy játékost, elhasználja, aztán vásárol egy újat, a régit meg eldobja, mint a mosogatórongyot. Paulnak nem ilyen klub kell, hanem olyan, amelyiknél ki tudja bontakoztatni a tehetségét.”

„Nem zárjuk be az ajtót a Madrid előtt, de egyelőre nem is hagyjuk nyitva” – fogalmazott ködösen Raiola.

A Paris Saint-Germain elnöke, Nasszer al-Kelaifi állítólag nemrég találkozott a párizsi születésű középpályással, majd elárulta a sajtó képviselőinek, hogy Pogba szívesen igazolna hozzájuk.

Raiola szerint azonban a párizsiak csak érdeklődnek, de semmi konkrét nincs az ügyben.

„Egyet tudok biztosan, amelyik csapathoz kerül, azt sikerre vezeti” – szögezte le a menedzser.

Pogba jövőjéről a torinói együttes sportigazgatója, Pavel Nedved is friss információkat osztott meg, amelyek ellentmondanak Raiola szavaival.

„A Paris Saint-Germain ajánlatot tett a játékosért, ám nem a párizsi klub az egyetlen, amely szeretné őt a soraiban tudni. A Real Madrid és a Barcelona is érdeklődik iránta” – mondta a korábbi aranylabdás a Le Parisiennek, az ő szavait azonban nem sokkal később Oliver Letang, a PSG sportigazgatója cáfolta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik