Juventus: „Nem a Barcelona áll a legjobban Pogba-ügyben!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.31. 12:16
Ünnepek ide vagy oda, Mino Raiola szuperügynök egy pillanatra sem pihen, minden alkalmat megragad, hogy a címlapokra kerüljön. Most Paul Pogba átigazolási ügyében mondott némi újdonságot, csak, hogy ne feledkezzenek meg róla…

Paul Pogba ügye hétről hétre előkerül a nemzetközi sportsajtóban, a sztori vége azonban mindig ugyanaz: a francia középpályás hétvégente a Juventus mezét húzza fel.

„Annak ellenére, hogy az utóbbi időben kevesebb hír érkezett Pogba kapcsán, nem jelenti azt, hogy marad. Az idény végén biztosan újra kopogtatnak majd érte Európa topcsapatai. Nem tudom, akkor képes lesz-e megtartani őt a Juve…” – mondta a Tuttosportnak Raiola.

„Az előző átigazolási időszakban is az ő kezében volt a döntés, akkor a maradás mellett voksolt. Meglátjuk, változott-e valami azóta…Pogba döntése, hogy Torinóban maradt, megmutatja, mennyire szereti a csapatot. A klub rendkívül sokat tett a játékosért, és jó néhány millióról lemondott, amikor a megtartása mellett döntött!”

„Egy biztos, bár a sajtóban azt írták, a Barcelona a legesélyesebb a megszerzésére, ez nem igaz. Jelenleg a Juventus áll a legjobban a Pogba-ügyben… És hogy mennyi pénz kell az átigazolásához? Erről a torinóiak vezetősége dönt, de úgy vélem, százmillió euró már kevés lesz…” – tette hozzá az ügynök.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik