Juventus: minden jel arra utal, eldőlt Pogba jövője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.29. 11:35
null
Paul Pogbát minden bizonnyal a következő szezonban is a Juventus mezében láthatjuk (Fotó: Reuters)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus nem szándékozik eladni a nyáron a csapat egyik kulcsemberét, Paul Pogbát – értesült a goal.com.

 

A torinói klub sorozatban az ötödik bajnoki címét szerezte meg, a nemzetközi kupagyőzelem azonban továbbra is várat magára, aminek érdekében jelentős erősítéseket tervez a Juventus – ebbe pedig beletartozik a kulcsjátékosok, például Paul Pogba megtartása.

A francia válogatott középpályás 2012-ben érkezett a Manchester Unitedtől, négyéves torinói karrierje során a „zebrák” egyik legfontosabb játékosává nőtte ki magát, így nem meglepő, hogy az olasz klubnál mindent megtesznek a megtartása érdekében.

„Egyértelmű döntést hoztunk Pogbával kapcsolatban. Kulcsfontosságú eleme a jövőbeli terveinknek, ráadásul boldog nálunk, nem válunk meg tőle” – mondta Giuseppe Marotta, a Juventus labdarúgócsapatának sportigazgatója.

Pogba ügynöke, Mino Raiola még márciusban elárulta, a 23 esztendős futballista örömmel hosszabbítana az „öreg hölggyel”.

„Nem változott semmi tavaly óta, a Juventus és Paul még mindig ugyanazon az oldalon áll – mondta Raiola a La Gazzetta dello Sportnak. – Ha nem lesz egyéb opció, Paul boldogan marad a Juventusnál, készen állunk meghosszabbítani a szerződését.”

Pogba jelenlegi megállapodása 2019 nyaráig szól a Juventusnál, értékét a transfermarkt.de 55 millió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik