Juventus: megérkezett orvosira a verekedő olasz csatár

Vágólapra másolva!
2014.01.31. 12:02
A Juventus labdarúgócsapatának hivatalos közlése szerint Pablo Daniel Osvaldo pénteken orvosira érkezett Torinóba. A 28 éves olasz válogatott csatár ha átesik a vizsgálatokon, aláírhatja szerződését az olasz bajnokkal.

Osvaldo a nyáron hagyta ott az AS Romát, és az angol élvonalbeli Southamptonhoz igazolt. A „szenteknél” az ősszel 13 bajnokin kapott szerepet, három gólt szerzett. A napokban az angol klub azonban két hétre eltiltotta, mivel egy edzésen összeverekedett portugál csapattársával, José Fontéval. A napokban az angol klub azonban két hétre eltiltotta, mivel egy edzésen összeverekedett portugál csapattársával, José Fontéval.

A Juventus hivatalos honlapján megjelent rövid közlemény szerint Osvaldo pénteken orvosira érkezett Torinóba, amelynek abszolválása után aláírhatja szerződését. Azt még nem tudni, hogy kölcsönbe érkezik-e vagy végleg.

A 28 éves olasz válogatott csatár számára nem lesz ismeretlen a Serie A, hiszen megfordult az AS Romában (57 meccs/28 gól), a Fiorentinában, a Bolognában és az Atalantában is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik