Juventus: megegyeztek Higuaínnal, jöhet a Napoli – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.15. 00:36
null
Gonzalo Higuaín hamarosan csatlakozik a Juventushoz? (Fotó: Action Images)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot (Serie A) megnyerő Juventus megegyezett a gólkirályi címet megszerző Gonzalo Higuaínnal – adta hírül a goal.com.

 

A lap beszámolója szerint az argentin támadó négyéves szerződésre mondott igent, amelynek keretén belül szezononként 7 millió eurót kereshet a „zebráknál”.

A következő lépésben a torinóiaknak meg kell egyezniük Higuaín csapatával, a Napolival – teszi hozzá a portál.

A 35 bajnokin 36-szor eredményes Higuaínt számos csapattal összeboronálták a nyáron, legutóbb az Arsenal érdeklődéséről lehetett hallani.

Most azonban úgy tűnik, hogy a Juventus beelőzheti a kérőket, ugyanakkor vonakodik megadni a 94 millió eurós kivásárlási árat, az átigazolási összeget játékosok bevonásával csökkentené a bajnok.

A legvalószínűbb cserealapnak a középpályás Roberto Pereyra tűnik, de az ígéretes középhátvéd, Daniele Rugani is bekerülhet a transzferbe, amely kapcsán Giuseppe Marotta Juventus-igazgató a napokban egyeztethet az olasz riválissal.

A Higuaínért folyó nagy versenyfutás tovább önti az olajat a Paul Pogba távozásával szóló hírek tüzére. Mint ismert, a francia középpályásért a Manchester United a hírek szerint akár 120 millió eurót is kész lenne kifizetni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik