Juventus: megállapodtak Marcelóval, 12 millió eurót kap idényenként – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2019.03.07. 17:04
null
Marcelo 2007 után távozhat a Real Madridtól (Fotó: AFP)
A torinói La Stampa szerint megszületett a megállapodás Marcelo és a Juventus között, így a Real Madrid 30 éves védője nyártól az olasz együttesben folytatja pályafutását. A brazil labdarúgó az utóbbi időben kiszorult a madridiak kezdőjéből, kapcsolata pedig megromlott a szurkolókkal is, így néhány napja már a felesége is távozásra biztatta nyilvánosan.

 

A Marcelo esetleges távozásáról szóló hírek ősszel erősödtek fel. A brazil bekk kifejezetten jó viszonyt ápol Cristiano Ronaldóval, a portugál pedig többször is a váltásra biztatta őt lapértesülések szerint.

A La Stampa úgy tudja, a brazil védő mostanra egyezségre jutott a Juventus vezetőivel: négy évre ír alá, és idényenként 12 millió eurót keres majd Torinóban.

Marcelo ebben az idényben csupán 13 bajnokin jutott szóhoz (összesen pedig 24 tétmeccsen), az utóbbi időben a 22 éves spanyol, Sergio Reguilón játszott bal oldali bekként a királyiaknál. A brazil nemrég a szurkolókkal is összeakaszkodott, amikor kikerült a Twitterre egy összehasonlítás, a Real mennyivel eredményesebb a 2018–2019-es kiírásban Marcelo nélkül.

A Cadena Cope ezt követően arról számolt be, hogy a védő a Gironától elszenvedett bajnoki vereség után több mint egy órán át beszélgetett José Ángel Sánchez sportigazgatóval, a téma pedig nem meglepő módon Marcelo jövője volt, a futballista pedig ezen a találkozón jelentette be, távozni akar.

Marcelo 2007 óta a Real Madrid játékosa, 333 mérkőzésen 25 gólt szerzett a csapatban, négy bajnoki címet és négy Bajnokok Ligáját nyert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik