Juventus: így dönthetnek Allegri jövőjéről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.02. 19:54
Massimiliano Allegri hamarosan meghosszabbíthatja jövő nyáron lejáró szerződését az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventusszal.

A Sky Sport Italia arról ír, hogy a „zebrák" vezetői elégedettek a 48 éves olasz szakemberrel, így szerződését 2019-ig meghosszabbítanák. A korábbi híresztelések szerint Allegrit a Chelsea és a Real Madrid is szívesen látná – ennek ellenére ő boldog Torinóban.

Allegrit 2014-ben nevezték ki Antonio Conte utódjaként. A szurkolók többsége nem örült a Milantól érkező edzőnek, ám Allegri irányítása alatt a klub megvédte bajnoki címét, 20 év után elhódította az Olasz Kupát, és 12 év után bevezette csapatát a Bajnokok Ligája döntőjébe.

Annak ellenére, hogy rosszul kezdte a mostani szezont a Juventus, a csapat jelenleg három ponttal vezeti a bajnokságot a Napoli előtt, és 2–2-es eredménnyel várja a Bayern München elleni BL-nyolcaddöntő visszavágóját. Az „Öreg Hölgy" több mint valószínű, hogy idén is kupadöntőt játszik, ugyanis ma este 3–0-ás előnyből várják az Internazionale elleni visszavágót.

Olasz lapértesülések szerint a tárgyalások a bajorok elleni BL-meccset követően kezdődnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik