Juve: Higuaín elárulta, miért nem a 9-es mezben szerepel

T. I.T. I.
Vágólapra másolva!
2019.09.12. 18:10
null
Gonzalo Higuaín új mezszámot választott magának (Fotó: AFP)
Gonzalo Higuaín a 2016–2017-es és a 2018–2019-es idényben is a kilences mezt viselte a Juventusnál, sőt, az előző évadban kölcsönadásai alatt előbb a Milannál, majd a Chelsea-nél is ragaszkodott ehhez a számhoz. Idén nyáron viszont – habár a kilences szabadon maradt – a 21-es szerelést választotta magának a torinói klubnál. Az ok? A kislánya.

 

Az én döntésem volt, hogy nem veszem vissza a kilencest, inkább a huszonegyes mezt választom. A kislányom huszonegyedikén született, ezért döntöttem a szám mellett. Így kicsit minden egyes mérkőzésen velem van. Ez érzelmi döntés volt, s remélem, szerencsét hoz majd” – mondtaHiguaín a Sky Sportsnak.

Az argentin csatár hozzátette, a kölcsönben töltött 2018–2019-es idény után egyetlen célja volt a nyáron: bebizonyítani, hogy még mindig számíthatnak rá a Juventusnál.

Amint visszatértem Torinóba, megvoltak a világos elképzeléseim. A Juventus játékosa akartam maradni, bármi történjen. Senki sem ígért semmit, amikor visszatértem, úgy voltam vele, hogy keményen dolgozom, s bebizonyítom, mennyit érek. A Juventus fantasztikus csapat, óriási szurkolótáborral. Boldog vagyok, hogy ehhez a csapathoz tartozhatom” – tette hozzá az argentin, aki korábban a River Plate, a Real Madrid és a Napoli labdarúgója is volt.

Higuaín a most futó szezonban két bajnokin lépett pályára, és egy gólt szerzett a korábbi nápolyi edzője, Maurizio Sarri által irányított Juventusban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik