Juventus: Ha nem érzem, hogy kellek, távozni fogok - Pirlo

Vágólapra másolva!
2013.08.09. 15:54
Andrea Pirlo, a Juventus labdarúgócsapatának középpályása elmondta: ha a 2013–2014-es szezont követően úgy érzi, hogy nincs szükség rá Torinóban, akkor életében először légiósként próbál szerencsét.

„Mindenképpen folytatom a profi pályafutásomat, az egyetlen kérdés csak az, hogy hol. Már beszéltem a Juventus vezetőivel, és a szezon után újra össze fogunk ölni, hogy a jövőmről tárgyaljunk. Érezni akarom, hogy fontos vagyok a klubnak, ha pedig nincs rám szükség, akkor távozni fogok. Legszívesebben külföldön próbálnám ki magam” – mondta Pirlo a La Gazzetta dello Sportnak.Pirlo a La Gazzetta dello Sportnak.

Korábbi spanyol sajtóhírek szerint a középpályás már el is kezdett tárgyalni a Real Madriddal, ahol jelenleg személyes jó barátja, Carlo Ancelotti a vezetőedző.

„Valóban beszéltem már Ancelottival, de ez még semmit sem jelent, hiszen mi mindig is tartottuk a kapcsolatot. Annyit elmondhatok: hivatalos ajánlatot nem kaptam a Real Madridtól” – tette hozzá Pirlo.

A 34 esztendős középpályás a 2012–2013-as idényben 32 bajnokin lépett pályára, ezalatt 5 gólt szerzett, és 7 asszisztot jegyzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik