Juventus: közel a megállapodás az Arsenal sztárjával

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.03. 11:07
null
Ramsey egyre közelebb az olasz együtteshez (Fotó:AFP)
Több nagy olasz újság állítása szerint az Arsenal futballistája, Aaron Ramsey meglehetősen közel áll ahhoz, hogy már januárban a Juventushoz igazoljon.

 

A walesinek nyáron jár le a szerződése a londoni klubnál, így január elsejétől szabadon tárgyalhat a kérőkkel. Viszont az itáliai lapok arról számolnak be, hogy a játékos már télen szívesen átigazolna a torinóiakhoz. A Juventus ötmillió euróért vásárolná ki a 28 éves középpályást.

A milánói La Gazzetta dello Sport úgy tudja, idényenkénti 6.5 millió eurós bérrel csábítják a futballistát – plusz még 500 ezerért, ha a meccsek legalább 50 százalékán pályára lép.

Az „öreg hölgy” igazgatója, Fabio Paratici is megerősítette az érdeklődést.

„Ramsey remek játékos, évek óta magas szinten játszik egy kiváló klubnál. A kontraktusa a végéhez közeledik, és mi mindig odafigyelünk az átigazolási piac által adott lehetőségekre, így persze rá is."

A szakembert megkérdezték, hogy a walesi júliusban is a londoni együttesnél lesz-e.

„Ez még nincsen eldöntve. Ő most még az Arsenal alkalmazottja, és minden bizonnyal nem csak mi figyeltünk fel rá. Ennél teljesebb körű választ nem tudok adni” – nyilatkozta Paratici a Sky Italiának.

Ramsey 18 mérkőzésen játszott a mostani bajnoki kiírásban, nagy részben csereként beállva. A mutatói így sem rosszak, két gólja mellett hat találatot készített elő.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik