Juventus: Dani Alvest a Man. City mellett a Chelsea is vinné

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.20. 10:31
A Sky Sports értesülései szerint a Manchester City mellett a Chelsea is beszállt a Juventus brazil válogatott jobbhátvédje, Daniel Alves megszerzéséért folyó harcba.

Arról egyelőre nem tudni, hogy a londoni klub szándékai mennyire komolyak, de mivel a Chelsea állítólag Alex Oxlade-Chamberlain, az Arsenal szélsője iránt is érdeklődik, így valószínűsíthető, hogy a jobb szárnyat mindenképpen szeretné megerősíteni.a Chelsea állítólag Alex Oxlade-Chamberlain, az Arsenal szélsője iránt is érdeklődik, így valószínűsíthető, hogy a jobb szárnyat mindenképpen szeretné megerősíteni.

Az angol bajnoki címvédő ezen a nyáron már kísérletet tett egy másik Juventus-játékos megvásárlására, ám a torinóiak elutasították az Alex Sandróért érkező 55 millió fontos ajánlatot.

A Juvéval az első idényében bajnokságot és Olasz Kupát nyerő, valamint Bajnokok Ligája-döntőt játszó Dani Alves iránt nemcsak a Chelsea, hanem a Manchester City is érdeklődik, amely Pablo Zabaleta és Bacary Sagna távozása után jobbhátvédet keres. Utóbbi csapat mellett szól, hogy a brazil futballista ismét együtt dolgozhatna korábbi barcelonai edzőjével, Pep Guardiolával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik