Juventus: anyukája miatt fellázadt a középpályás

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2020.05.12. 16:42
Egyetlen játékost kivéve a Juventus első keretének összes futballistája megjelent már Torinóban. Hogy ki hiányzik? Adrien Rabiot…

A Juventus 25 éves francia középpályása a mai napig nem volt hajlandó elutazni Torinóba, méghozzá a La Stampa beszámolója szerint azért, mert így akarja megmutatni, családjával nem értenek egyet a klub döntéseivel.családjával nem értenek egyet a klub döntéseivel.

Az olaszok szerint Rabiot a francia Riviérán tölti továbbra is az idejét, méghozzá édesanyja miatt, aki egyben az ügynökeként is dolgozik.

A Juventus futballistái és edzői még március végén állapodtak meg arról, hogy mindenki lemond a járvány miatt négyhavi fizetéséről. Ezt Rabiot anyukája nem támogatta, akit így vérig sértettek, miután megrövidítették fia évi 8 millió eurós (2.8 milliárd forintos) keresetét.

Rabiot édesanyja nem értett egyet a Juventus döntésével, így azt tanácsolta fiának, lázadjon! (Fotó: AFP)
Rabiot édesanyja nem értett egyet a Juventus döntésével, így azt tanácsolta fiának, lázadjon! (Fotó: AFP)

Ezután a középpályás azt a tanácsot kapta, lázadjon fel a klubja ellen, és a Juventus egyetlen kérését se teljesítse!

Rabiot 2019 nyarán ingyen szerződött a Juventushoz, miután a PSG-nél – szintén az édesanyja tanácsára – is fellázadt a klub ellen, így megmutatva, nem akar szerződést hosszabbítani.

A francia a torinóiaknál eddig összesen 24 tétmeccsen lépett pályára, sem gólt, sem gólpasszt nem jegyzett még.

A hírek szerint Rabiot legszívesebben újra csapatot váltana, és a Manchester Unitedben vagy az Evertonban szeretné folytatni…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik