Juventus: a Tottenham is beállt a sorba Giovincóért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.10. 13:28
Az őszi idényben csak hat bajnokin és három BL-meccsen szereplő Sebastian Giovinco lett a Juventus legkelendőbb játékosa, az elmúlt napokban egyre több klub jelezte, hogy vinné a 27 éves olasz válogatott támadót, és az angol Tottenham is beállt a sorba. Közben az olasz sajtó kiderítette, hogy a Wesley Sneijderről lemaradó Juve legújabb kiszemeltje Henrih Mhitarjan.

Giovincóról aspanyol fichajes.net írta meg, hogy Mauricio Pochettino, a Spurs argentin menedzsere a héten már lépett is az ügyben, és a londoniak fel is vették a kapcsolatot a torinói klubbal.

A lap szerint több lehetőség van: vagy már most megegyeznek egy nyáron életbe lépő szerződésről, amely esetben Giovincót a Juventus kölcsönadja (akár a Tottenhamnek, akár más klubnak, a lényeg, hogy a fizetését ne kelljen állni), vagy olcsón megvásárolja, hiszen sürgősen szüksége van támadóra.

Giovincóval korábban a Bolognát, a Fiorentinát és a Monacót hozták szóba.

Közben Olaszországban úgy hírlik, a Wesley Sneijderről lemaradó Juve a dortmundi Henrih Mhitarjant szemelte ki magának. Sajtóértesülések szerint az örmény ügynöke az éjszakát Torinóban töltötte, sőt, egyesek azt is sokatmondó jelnek tartják, hogy a labdarúgó péntek este a Twitteren követni kezdte a football-italia.net internetes oldal csatornáját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik