Juventus: a torinói klub ajánlatot tett, Buffon visszatérhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.26. 16:32
null
Hogyan tovább? – teheti fel a kérdést magának a 41 esztendős Gianluigi Buffon (Fotó: AFP)
Olasz lapértesülések szerint Gianluigi Buffon a nyáron visszatérhet Torinóba, igaz, nem mint futballistára, hanem klubigazgatóként számítanának a Juventusnál a 41 éves veteránra. A megállapodásnak egyetlen akadálya lehet: a kapus korábban úgy nyilatkozott, hogy még érez magában erőt játékos-pályafutása folytatásához.

A Sportmediaset beszámolója szerint Buffon jövője erősen kérdéses, bár az utóbbi időszakban ismét első számú kapusként vették számításba Párizsban, a szerződésébe foglalt plusz egy éves opciót nem aktiválta a PSG. A lap úgy tudja, Silvano Martina, Buffon ügynöke a jövő héten ül le tárgyalni a francia klub elöljáróival a folytatásról.

Ha nem születik megállapodás, akkor kerülhet előtérbe a Juventus ajánlata, ahol a klub vezetőségében, igazgatóként számolnának Buffonnal.

A labdarúgó tavaly nyáron, 17 szezon után hagyta el Torinót, míg a Paris Saint-Germainben kilenc hónap alatt 22 tétmérkőzésen lépett pályára és csak 18 gólt kapott, miközben kilenc találkozón egyszer sem tudták bevenni a kapuját. Az a hétvégén lett matematikailag is biztos, hogy a Juvéval zsinórban megnyert hét olasz bajnoki cím után Franciaországban is aranyérmes lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik