Juventus: a portugál Fabio Coentraót igazolnák Grosso helyére

Vágólapra másolva!
2010.07.01. 12:22
Az Il Corriere dello Sport értesülései szerint a Juventus vezetőinek érdeklődését felkeltette Fabio Coentrao, aki remek teljesítményt nyújtott a portugál válogatottban a dél-afrikai világbajnokságon.

A Juventus szeretné eladni Fabio Grossót, aki az előző szezonban nem felelt meg az elvárásoknak. A 22 éves Coentrao a világbajnok olasz futballista megfelelő utódjának tűnik, a játékos pedig hajlana is a torinói kalandra.

„Jól érzem magam Lisszabonban, de ha valamelyik klub kifizetné a szerződésemben foglalt kivásárlási árat, az a csapatomnak és nekem is előnyös lenne" – mondta a Benfica bal oldali védője, aki elmondása szerint Olaszországban vagy Spanyolországban próbálná ki magát legszívesebben.

A hírek szerint a játékos kivásárlási ára 30 millió euróban lett megszabva, a Benfica azonban állítólag kevesebbért is hajlandó lenne megválni tőle. A nyár elején a Bayern München 12 millió eurót ajánlott érte, ezt az összeget viszont nemrég 20 millióra növelték a bajorok, így a Juventusnál mélyen a pénztárcába kell nyúlniuk a vezetőknek, ha meg akarják szerezni Coentraót.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik