Juve: Higuaín és a 94.7 millió euró – felhördül-e az öltöző?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.17. 11:22
null
Higuaín a következő idénytől a „zebrákat” erősíti? (Fotó: Reuters)
Olasz lapinformációk szerint a Juventus kész rá, hogy kifizesse Gonzalo Higuaínért a klub számára rekordot jelentő, kivásárlási összegként meghatározott 94.7 millió eurót a Napolinak.

 

 

A Corriere dello Sport az elképesztő összeget harsogja a címlapján, hozzátéve, hogy Gonzalo Higuaín ultimátumot kapott a Napolitól: hét napon belül döntsön a sorsáról.

A La Gazzetta dello Sport eközben már azzal foglalkozik, hogy az átigazolási összeg és Higuaín 7.5 millió eurós (plusz bónuszok) keresete feszültségeket is szülhet a torinóiak háza táján, hiszen ezzel az argentin rögtön a fizetési lista élére ugrana a „zebráknál”, az elmúlt évek sikereinek letéteményesei pedig joggal járulhatnának a kasszához fizetésemelésért.

A Gazzetta ugyanakkor azt is megkérdőjelezi, hogy az elmúlt szezonban a Serie A-ban csillogó Higuaín – akinek a Real Madridnál annak idején nem jött össze az áttörés, és nagy meccseken az argentin válogatottban is csődöt mondott – valóban megér-e annyi pénzt, és biztosan klasszisokkal jobb teljesítményre lesz-e képes, mint Mario Mandzukic vagy Paulo Dybala? Persze ez már Massimiliano Allegri problémáját jelentheti…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik