Juve: ebből világrekord lehet – Pogba jelezte távozási szándékát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.20. 11:40
null
Paul Pogbán nem múlik a világraszóló transzfer (Fotó: Reuters, archív)
A legfrissebb olasz sajtóértesülések szerint Paul Pogba átigazolási ügyében közeledtek az álláspontok a Juventus és a Manchester United között. A francia válogatott középpályás jelezte távozási szándékát a torinói klub vezetőségének, amely 100 millió eurót kaphat a 23 esztendős labdarúgóért, de a transzfer teljes összege a világrekordot jelentő 125 millió eurót is elérheti.

 

A nemzetközi sportsajtóban hetek óta téma Paul Pogba jövője, a Juventus korábban állítólag már visszautasította az MU 101 millió eurós ajánlatát a francia futballistáért.

A szerdai hírek alapján azonban úgy tűnik, közelebb kerültek a felek a megállapodáshoz, miután Pogba a színfalak mögött tudatta a Juve elöljáróival, hogy távozna. Az Agnelli család érintettségi körébe tartozó FCA Group tulajdonában álló La Stampa értesülései szerint a két klub között közel az egyezség, az átigazolási díj világrekordot jelentene.

A Manchester United állítólag 125 millió eurót fizet Pogbáért, ebből 100 milliót a Juventus kapna meg, míg 25 millió a játékost és ügynökét, Mino Raiolát illetné.

Az MU vezetősége a személyes feltételekben már megegyezett Pogbával, aki ötéves szerződést írhat alá, és idényenként 12 millió eurós alapfizetésre számíthat – a Juventusnál a bónuszokkal együtt kap 6 milliót…

A friss hírek szerint tehát az angol egylet egy lépéssel közelebb került Pogba megszerzéséhez, de egy ekkora volumenű transzfer esetén valószínűleg időbe telik, amíg minden részletet tisztáznak az érintettek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik