Juve: Az is lehet, hogy jövőre abbahagyom… – C. Ronaldo

Vágólapra másolva!
2019.08.21. 11:12
null
Aligha valószínű, de Cristiano Ronaldo kilátásba helyezte idény végi visszavonulását (Fotó: AFP)
Szokták mondani, hogy a futballban bármi megtörténhet. Így aztán az is, hogy Cristiano Ronaldo 2020-ban befejezi pályafutását. Erről maga az ötszörös aranylabdás beszélt a portugál TVI (Televisao Independente) csatornának kedd este.

 

„Nem gondolok még a visszavonulásra – kezdte a Juventus klasszisa. – Aztán lehet, hogy jövőre befejezem a pályafutásomat. De az is elképzelhető, hogy negyven vagy negyvenegy éves koromig játszani fogok. Nem tudom. Mindig azt mondom, hogy élvezem a pillanatot.”

A 35. életévét jövő februárban betöltő kiválóság az egekbe szökött átigazolási díjakról is kifejtette véleményét.

„Kiindulva Joao Félix esetéből, bármelyik játékosért elkérhetnek százmillió eurót, anélkül, hogy bármit is letettek volna az asztalra” – utalt Cristiano Ronaldo 19 esztendős honfitársára, akiért a Benfica első csapatában eltöltött (és kétségkívül jól sikerült) első idénye után 126 millió eurót fizetett az Atlético Madrid.

„Sokkal több a pénz a labdarúgásban. Egy középhátvéd és egy kapus vételára is elérheti a hetven-nyolcvan milliót. Nem értek ezzel egyet, de ilyen világban élünk, el kell ezt fogadnunk” – tette hozzá az ötszörös BL-győztes szupersztár.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik