Juve: a Realból vagy a Chelsea-ből pótolnák Pirlót – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.12. 12:06
Még az sem biztos, hogy elhagyja a Juventust, az olasz sajtó máris megtalálni vélte Andrea Pirlo torinói örökösét. A BL-döntős olasz bajnokcsapat nem kisebb együttesekből pótolná klasszisát, mint a Real Madrid vagy a Chelsea.

A Tuttosport arról számolt be, hogy a Juventusnál Isco (Real Madrid) és Oscar (Chelsea) is a lehetséges kiszemeltek között van. A két játékos képessége vitathatatlan, ám gazdaságilag egyikük megszerzése sem tűnik egyszerűnek. Arról nem is beszélve: nem sok érv szól amellett, hogy elhagyják jelenlegi klubjukat. Szakmailag momentán semmi, attól eltekintve, hogy BL-döntős együtteshez kerülhetnek.

A 23 éves Isco 53 tétmeccsen lépett pályára a Realban, a szezon harmadától stabil kezdőként számított rá Carlo Ancelotti. A 2013 nyarán a Málagából 30 millió euróért szerződtetett középpályás madridi szerződése 2018 nyaráig érvényes, értékét a transfermarkt.de 45 millió euróra teszi.

Amikor egészséges volt, a szintén 23 éves Oscar is alapembere volt csapatának. A Chelsea-ben 41 találkozón pályára lépő brazil játékos szerződése 2019 nyaráig érvényes, értékét a transfermarkt.de 40 millió euróra teszi.

Pirlo távozása esetén az Egyesült Államokban vagy Ausztráliában is kiköthet, míg az Isco-vonalat erősítheti, hogy a Juventus fiatal tehetségével, Paul Pogbával a madridiakat is többször hírbe hozták már.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik