B. B. 2019.07.11 13:45 Frissítve: 2019.07.11 14:28

Inter: Nainggolan feleségénél rákot diagnosztizáltak

Az Instagram-oldalán jelentette be az Internazionale középpályásának, Radja Nainggolannak a felesége, Claudia Lai, hogy hamarosan megkezdi a kemoterápiát.

 

Nehéz időket él meg mostanság a Nainggolan család, ugyanis a belga középpályás feleségénél, Claudia Nainggolannál rákot diagnosztizáltak. A kétgyermekes édesanya hamarosan meg is kezdi a kemoterápiás kezeléseket, amelyek előtt az Instagram-oldalán írt az elmúlt hetek nehézségeiről.

„Már egy hónapja, hogy arra gondolva kelek fel reggelente, ez csak egy rémálom – olvasható a bejegyzésben. – Egy hónapja, hogy reggel felkelek, és rájövök, hogy rémálomban élek. Reméltem, hogy ez a nap annyira későn jön el, amennyire csak lehet, de nem így történt. A napok elszálltak, ahogyan a boldogságom is. Mától új fejezet kezdődik az életemben, a kemoterápiáé. Ki mondhatta volna valaha is, hogy Claudia egyszer az életében fél új napot kezdeni, és a félelem enyhe kifejezés?"

„Mit mondhatnék ennyi könny után? Eljött az idő, hogy harcba szálljak ez a csúnya szörny ellen. Szívem mélyéből mondok köszönetet a családomnak és a barátaimnak, akik segítettek, hogy az elmúlt hónapot a lehető legjobb módon kiélvezhessem, és megadtak a számomra minden szükséges erőt és pozitivitást, hogy szembenézzek mindennel. Ezenfelül hatalmas kitartással tudták kezelni a hangulatváltozásaimat. Sok szerencsét kívánok mindenkinek, aki ugyanilyen rémálmon megy keresztül."

Claudia Lai 2011-ben ment feleségül Nainggolanhoz. A párnak azóta két lánya született, Aysha és Mailey.

E' da 1 mese che mi sveglio la mattina sperando si tratti solo di un incubo.. è da 1 mese che mi sveglio la mattina e realizzo di vivere dentro ad un incubo. Ho sperato che questa giornata arrivasse il più tardi possibile ma non è stato cosi.. le giornate sono volate e con loro anche la mia allegria.. da oggi inizierò un nuovo percorso della mia vita.. la CHEMIOTERAPIA. E chi lo avrebbe mai detto che Claudia per una volta nella vita avrebbe avuto PAURA di iniziare una nuova giornata.. paura è dire poco.. che dire, dopo secchiate di lacrime versate, è ora di andare a combattere questa brutta bestia ringrazio con tutto il cuore la famiglia e gli amici che mi hanno aiutata a vivere al meglio questo mese di relax dandomi tutta la forza e la positività necessaria ad affrontare tutto...ma soprattutto hanno saputo gestire ogni mio malumore (con un alto livello di sopportazione) IN BOCCA AL LUPO A ME E A TUTTE LE PERSONE CHE STANNO VIVENDO IL MIO STESSO INCUBO.. #nonperderemaiilsorriso

7,268 Likes, 0 Comments - (@claudia_lai_nainggolan) on Instagram: "E' da 1 mese che mi sveglio la mattina sperando si tratti solo di un incubo.. è da 1 mese che mi..."


2020.02.21 09:44:31

Olasz labdarúgás B. O. L.

Aligha panaszkodhat Georgina Rodríguez arra, hogy ne halmozná el mindenféle értéktárggyal CR.

2020.02.17 11:28:11

Olasz labdarúgás KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Egy veterán bosnyák, egy tízmilliós középhátvéd és egy légiósként megbukott csatár álomtörténete – Simone Inzaghi rendezésében.

2020.02.16 19:42:53

Olasz labdarúgás RUSZNÁK GYÖRGY

Helyet cserélt egymással a tabellán a két csapat a remek meccs után.

2020.02.13 20:05:29

Olasz labdarúgás B. J.

Jobban kezdett az Olasz Kupa elődöntőjének első felvonásán a házigazda, de emberhátrányban elfogyott az előnye.

2020.02.12 14:43:54

Olasz labdarúgás H. D.

A kupaelődöntő első felvonásán többet támadtak a milánóiak, de Fabián Ruiz bombája döntött.