Inter: Marotta is kiakadt Wanda Narára, unja már Icardiékat

Vágólapra másolva!
2019.08.27. 08:32
null
Az Internél unják már a Mauro Icardi-sagát (Fotó: AFP)
Giuseppe Marotta, az Inter labdarúgócsapatának vezérigazgatója a gárda hétfői, 4–0-s bajnoki nyitánya előtt felháborodva beszélt Wanda Nara és férje, Mauro Icardi helyzetéről.

 

Marotta arra akadt ki, hogy az argentin támadó ügynökeként is tevékenykedő Wanda Nara a hétvégén a Tiki-Taka című műsorban azt ecsetelte, hogy Icardi a nyáron olyan ajánlatokat kapott, melyeket a világon senki sem utasítana vissza, ő mégis megtette, ugyanis továbbra is csak az Inter érdekli, bármi történjék, ő maradni akar Milánóban, s egyébként sem gondolja, hogy véget ért volna a karrierje az együttesnél.

„Mauro a nyár elején elmondta, mit szeretne, ezt tudja mindenki, és tisztában kell lennie ezzel minden csapatnak is, amely érdeklődik iránta. Véleményem szerint marad az Interben, ami az ő döntése, és érkezhet akár ezer ajánlat is… Icardi nem gondolja, hogy az Internél nem maradt több dobása. Azt nem tudom, mi történik a következő napokban, azt viszont igen, hogy az átigazolási időszak első napján elmondta, mit szeretne, ez azóta sem változott. Voltak ajánlatok, amiket a világon senki sem utasított volna vissza, de Icardi megtette, mégpedig az Interért tette mindezt.”

Marotta Wanda Nara nyilatkozatára frusztráltan reagált, szavai pedig arra engednek következtetni, hogy koránt sincs még lezárva az Icardi-saga, s az Inter továbbra is azon munkálkodik, hogy megszabaduljon valahogy a csatártól.

„Bosszankodva fogadtuk Wanda Nara nyilatkozatát, mind az időzítést, mind a módját tekintve – idézi Marottát a DAZN. – A klubtól az égvilágon senki sem mondta Icardinak, hogy maradhat. A vezetőség stratégiája és kommunikációja egyenes, és mi a megfelelő időben közöltük is, mit gondolunk. A folytatásban is ezen elvek szerint közelítjük majd meg a dolgokat.”

OLASZ SERIE A
1. FORDULÓ
Inter–Lecce 4–0 (Brozovic 21., Sensi 24., Lukaku 60., Candreva 84.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik