Inter: komolyan gondolják, 60 millió a Man. City klasszisáért?

Vágólapra másolva!
2015.04.02. 21:01
Olasz sajtóhírek szerint az Internazionale labdarúgócsapata minden követ megmozgat, hogy a nyáron Milánóba csábítsa a Manchester City klasszisát, Yaya Tourét.

Az elefántcsontpartit nem először boronálták össze a Serie A-ban botladozó, a tabella tizedik helyén szerénykedő Interrel, sőt, a nemzetközi sportsajtó által Milánóba „küldött” középpályást állítólag az olaszok sportigazgatója már élőben is megnézte.a nemzetközi sportsajtó által Milánóba „küldött” középpályást állítólag az olaszok sportigazgatója már élőben is megnézte.

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint megszületett a végleges döntés, tudják, hogy nehéz lesz, de a milánóiak mindent megtesznek, hogy a nyáron elcsábítsák Manchesterből a középpályást.

Az olaszok már részleteket is tudnak, állítólag a fekete-kékek 60 milliót eurót sem sajnálnának az elefántcsontpartiért, és remélik, egy ilyen összeg még a manchesteriek vezetőségét is elgondolkodtatja.

A 31 esztendős középpályás piaci értékét a mértékadó transfermarkt.de jelenleg 25 millió euróra becsüli, így ha a Gazzetta híre valósnak bizonyul, könnyen lehet, hogy a City valóban elengedi Olaszországba egyik legjobbját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik