Inter: két nap még a „pánikigazolásokra”

BACSKAI JÁNOSBACSKAI JÁNOS
Vágólapra másolva!
2019.01.29. 21:19
null
Nem neymari, Spalletti-haj. A gondterhelt mester jelzi: két nap, legalább két új ember kell még (Fotó: AFP)
Újra itt van a tél, hótakaróba bújik a rét, jégszelek falják a felhők tejét, lent műanyagra gyújt a mély, szemétfüstöt okád magából a szél – s a topligás labdarúgóklubok megkezdik az eurómilliók elfüstölését téli erősítések címén.

 

Ugyanazt tudjuk elmondani az INTERNAZIONALE együtteséről, amit a múlt héten a városi rivális AC Milanról: a külföldi tulajdonba került klub vezetői nem garasoskodnak, a nagyobbik pizzasütő lapáttal hányják nyaranta és telente az eurómilliókat a Mercatóba, de a tervszerű gazdálkodás és a türelem nem erény a városban – egyébként sem garancia százmilliók elköltése a sikerre a futballban. Sem.

Luciano Spalletti 2017 nyara óta ül az Inter kispadján, egyre ráncosabban és gondterheltebben: előbb megvette a Milan Skriniar, Alessandro Bastoni, Matías Vecino, Dalbert, Roberto Gagliardini, Borja Valero sort 135.5 millió euróért (emeljük ki a 31.1 millióért megszerzett középső védőt, Bastonit, akit azóta kétszer is kölcsönadtak, Dalbert húszmillióért kispadozik, míg a szűrő Borja Valero a megvételekor már bőven betöltötte a 32. életévét), majd közel százmillió eurót nagyon ügyesen megforgatva megszerezte a Radja Nainggolan, Lautaro Martínez, Sime Vrsaljko, Yann Karamoh, Federico Dimarco, Keita Baldé, Matteo Politano, Kwadwo Asamoah, Stefan de Vrij vonulatot.

Mint láthatjuk, Spalletti a remek (ám idestova 35 éves) Samir Handanovic kapus elé egy komplett új csapatot épített, ám az előző szezonban hamar kiesett az Olasz Kupából, ráadásul a Milan ellen, a Serie A-ban csak a negyedik, de legalább Bajnokok Ligáját jelentő helyen végzett, azonos pontszámmal a sokkal-sokkal szegényebb Laziót éppen csak megelőzve – per pillanat a hazai ligában a harmadik a gárda, viszont már 19 ponttal lemaradva a Juventus mögött, a BL-ből pedig a jó kezdés ellenére is kipottyant (de legalább az Európa-ligában folytathatja).

Spalletti és a Javier Zanetti, Dario Baccin, Piero Ausilio, Fabio Pinna, Giovanni Gardini,Giuseppe Marottavezetői hatos (már látjuk, miért igazolnak ilyen sokat és néha összevissza...) nem unatkozott ezért a téli átigazolási időszakban: először is postafordultával visszaküldték Brazíliába a még 2016-ban 29.5 millió euróért megvásárolt csodacsatárt, Gabriel Barbosát (tényleg kész csoda, hogy ennyi pénzért mit összefutballozott az Interben), majd félmillió euróért kikölcsönözték a Southamptontól a rutinos portugál jobb oldali mindenest, Cédric Soarest, akit a nyáron 11 millió euróért meg lehet majd vásárolni (múlt nyáron a korábban kölcsönvett Joao Cancelót nem sikerült megtartani).

Remek hír az intereseknek, hogy a nyártól szinte biztosan az övék lesz az Atlético Madrid védőfejedelme, Diego Godín, a nagy transzfertudor Gianluca Di Marzio szerint évi 4.5 millió eurós bérért és harmadannyi bónuszlehetőségért cserébe ír alá az uruguayi. Együtt játszhat újra a brazil Mirandával, pontosabban az ő helyére érkezik a kezdőcsapatba: a brazil 34 éves, míg ő három hét múlva még csak a 33.-at tölti be.

Érdekes, hogy fél éve is érkezett egy védő az Atléticótól (kölcsönbe, opciósan): a jobbhátvéd Vrsaljko, aki azonban nagyon súlyosan megsérült.

Spallettinek van humorérzéke, mert bizony bejelentkezett az Atléticónál egy balhátvédért is, a 33 esztendős Filipe Luísért, és igen jó eséllyel, mert a játékosnak a nyáron lejár a szerződése. Az AM-hívek szerencséjére Jan Oblakra még nincs elég pénze az Internek, és akár hiszik, akár nem, játékosként még Diego Simeonét is megvette az Atléticótól az Inter...

Kiveséztük már a héten, hogy Ivan Perisic megkapta az elbocsátó szép üzenetét, de a szabadulólevél ára 40 millió euró, a még másfél éves szerződéssel bíró Mirandát az AS Roma, a Sevilla, a Galatasaray és a Flamengo, Antonio Candrevát a West Ham, a Genoa, a Fenerbahce, a Fiorentina, a Bologna, a Parma, a Monaco, a Torino és a Talien Jifang hívogatja, Dalbert Marseille-ben köthet ki, az örök védőtehetség Andrea Ranocchia a Parmában, az Empoliban, a Villarrealban vagy a Sassuolóban lendülhet végre nagy formába, Gagliardinit a Watford, a Torino és a Fiorentina várja tárt kezdőcsapattal, Vrsaljkót pedig talán hazaküldik Madridba, mert 6-8 hónapra dőlt ki a térdével. Minden bizonnyal ugrik a 17.5 milliós opció, és oda a nyáron fizetett 6.5 millió fele is.

Nem sikertörténet Nainggolan milánói karrierje, talán a PSG-ben köthet ki, L. Martíneznek pedig az Atalanta kínál több játékidőt. Nem jó hír a milánói csapat drukkereinek, hogy Vecino Perisichez és Mirandához hasonlóan távozási engedélyt kért az Intertől, egy meg nem nevezett érdeklődő miatt.

Nem titok, Perisic utóda az udinei Rodrigo de Paul lehet, a négyszeres argentin válogatott szélső kilenc kanadai pontnál tart az idényben, az Udinese jó érzékkel novemberben szerződést hosszabbított a Valenciától hárommillióért megszerzett, 24 éves játékossal. Kiszemelt még Yannick Carrasco is, de ő rengeteget keres Kínában, és nem fogadták el érte a cserébe felkínált Candrevát, Steven Bergwijnért pedig rekordösszeget kér a PSV. Olcsó, de rövid távú megoldás Arjen Robben Münchenből.

Nainggolan helyére a Leicester Cityben futballozó Adrien Silva léphet, ő valamivel olcsóbb a cagliari Nicolo Barellánál, de a megszerzéséhez a belga eladása kell. A nagy cél Luka Modric, ő viszont éppen nem eladó.

Szóba került a még a nagy fantáziájú talján sajtóban: Godfred Donsah (Bologna), Marco Benassi és Jordan Veretout (Fiorentina), Jakub Jankto (Sampdoria), Agustín Almendra (Boca Juniors), Alfred Duncan (Sassuolo), Julien Ponceau (Lorient) és Aurélien Tchouaméni (Bordeaux).

(Benassit 4.8, Duncant 2.6 millió euróért adta el annak idején az Inter, most a sokszorosáért térhetnek csak vissza, a Pescara 7.5 millió euróért el az Internek most azt azAndrew Gravillont, akit az Intertől négymillió euróért vett meg korábban a Benevento, onnan egy félmillió euróval olcsóbban szerezte meg a Pescara...A húszéves középső és jobb oldali védő egy fél évet még a Pescarában erősödik.)

A védelem bal oldalán a rövid távú megoldás a manchesteri Ashley Young lenne, a fiatalabb kiszemelt Loris Benito a Young Boysból, Cristiano Biraghi Firenzéből, Jeremy Toljan Dortmundból és Emerson Palmieri a Chelsea-ből (a másik oldalra Antonio Valencia érkezhet), a védelem közepét pedig a sampdoriás Joachim Andersennel vagy a sassuolós Gian Marco Ferrarival erősítené meg a vezérkar. Handanovic utóda a 18 éves brazil Gabriel Brazao lehet, aki a Cruzeiro ificsapatából is képes volt bekerülni a felnőttválogatott keretébe...

Természetesen a fentiekhez tegyük hozzá gyorsan: vagy expressz ajánlva a hét közepén, vagy inkább a nyáron.

Jóval rutinosabb Brazaónál az Interhez szintén közel álló Andrei Radu (Genoa) és Jean (Sao Paulo).

Spalletti szereti a tapasztalt védőket, lásd a milanos Cristián Zapata és a parmai Bruno Alves állítólagos megkeresését, a Juve által is vinni akart Cristian Romero (Genoa), a besiktasos Domagoj Vida vagy a régi célpont, a védelem összes posztján bevethető Matteo Darmian (Manchester United).

Mint látjuk, egy komplett madridi után egy háromnegyedes manchesteri védelmet is összehozna az Inter...

Lehetne az új karmester Mesut Özil is, de nem fogadták el (elsőre) csereként az Arsenaltól Perisicért, és a középpályásnak sokat kellene engednie a londoni fizetéséből. B-variáns erre a posztra a nyártól ingyen elszerződtethető Héctor Herrera.

Szintén Portugáliában vitézkedik a középcsatár, a Juve és a Nápoly által is monitorozott Trincao, a Napoli és a Sampdoria között pingpongozik Duván Zapata, valamint mellettük a Spezia éke, David Okereke is kiszemelt.

Igen aktív az Inter Dél-Amerikában továbbra is, a két legújabb gyémánt a Flamengo fiataljai közül a karmester Reinier és a nagyok támadója, a Juve által is nyilvántartott Lincoln.

OLASZORSZÁG, SERIE A, TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK
2019


ATALANTA
Érkezett:Ibanez (Fluminense, 4 000 000 euró)
Kölcsönből vissza:Anton Kresic (Cremonese), Modou Badjie (Rimini),Lorenzo Migliorelli (Venezia), Emmanuel Latte Lath (Pistoiese),Marco Carraro (Foggia),Fabio Eguelfi (Hellas Verona), Gabriel Lunetta (Giana Erminio), Roberto Ranieri (Teramo), Bryan Cabezas (Fluminense)
Távozott:
Kölcsönbe:Anton Kresic (Carpi), Luca Valzania (Frosinone),Alessandro Turrin (Imolese),Bryan Cabezas (Emelec),Davide Bettella (Pescara),Lorenzo Migliorelli (Virtus Entella),Emmanuel Latte Lath (Carrarese),Marco Carraro (Perugia),Marco Tumminello (Lecce),Roberto Ranieri (Imolese),Fabio Eguelfi (Valzania),Gabriel Lunetta (Südtirol)
Kölcsönből vissza:Emiliano Rigoni (Zenit)

BOLOGNA
Érkezett:
Kölcsönbe:Roberto Soriano (Villarreal), Nicola Sansone (Villarreal), Simone Edera (Torino), Lyanco (Torino)
Kölcsönből vissza:Lorenzo Crisetig (Frosinone),Luca Rizzo (Foggia), Andrea Vassallo (Catania)
Távozott:Mariosz Ikonomu (AEK Athén, kölcsön után végleg, 700 000),Bruno Petkovic (Dinamo Zagreb, kölcsön után végleg, 1 000 000)
Kölcsönbe:Sebastien De Maio (Udinese),Lorenzo Crisetig (Benevento),Luca Rizzo (Carpi),Andrea Vassallo (Renate)

CAGLIARI
Érkezett:Filip Bradaric (HNK Rijeka, kölcsön után végleg, 5 000 000 euró), Walter Birsa (Chievo Verona, 2 500 000),Sebastian Walukiewicz (Pogon Szczecin, 4 000 000),Kiril Deszpodov (CSZKA SZófia, 4 200 000)
Kölcsönbe:Christian Oliva (Club Nacional), Jherson Vergara (Olbia), Cyril Théréau (Fiorentina), Fabrizio Cacciatore (Chievo Verona, 500 00)
Kölcsönből vissza:Alessandro Deiola (Parma)
Távozott:Daniele Dessena (Brescia, 600 000), Marco Sau (Sampdoria, 500 000), Marco Andreolli (Chievo Verona, ingyen)
Kölcsönbe:Sebastian Walukiewicz (Pogon Szczecin), Diego Farias (Empoli, 2 500 000), Marko Pajac (Empoli)

CHIEVO VERONA
Érkezett: Marco Andreolli (Cagliari, ingyen)
Kölcsönbe:Assane Dioussé (St.-Étienne),Ezequiel Schelotto (Brighton), Lucas Piazón (Chelsea)
Kölcsönből vissza:Giovanni Nuti (Gubbio),Radoszlav Kirilov (Vis Pesaro), Victor da Silva (Fermana)
Távozott:Valter Birsa (Cagliari, 2 500 000),Antonio Cinelli (szerződését felbontották),Radoszlav Kirilov (Szlavia Szófia, ingyen), Lamin Jallow (Salernitana, 1 800 000), Ivan Radovanovics (Genoa, 4 000 000)
Kölcsönbe:Victor da Silva (Fano),Michele Rigione (Novara), Malick Mbaye (Cremonese), Joel Obi (Alanyaspor, 250 000), Alejandro Rodríguez (Brescia), Fabrizio Cacciatore (Cagliari, 500 000)

EMPOLI
Érkezett:Filippo Perucchini (Ascoli), Salih Ucan (Fenerbahce, játékoscsere, kölcsön után végleg)
Kölcsönbe:Hamed Junior Traore (Fiorentina),Bartlomiej Dragowski (Fiorentina),Dimitriosz Nikolau (Olympiakosz),Diego Farias (Cagliari, 2 500 000),Marko Pajac (Cagliari),Jacob Rasmussen (Fiorentina), Kevin Diks (Fiorentina), Dimitri Oberlin (FC Basel), Cristian Dell'Orco (Sassuolo)
Kölcsönből vissza:Marco Curto (Reggina),Tommaso Fantacci (Carpi), Alessandro Piu (Carpi), Davide Zappella (Arezzo)
Távozott:Hamed Junior Traore (Fiorentina, 12 000 000),Andrea Fulignati (Ascoli),Jacob Rasmussen (Fiorentina, 7 000 000), Luca Bittante (Cosenza, ingyen), Miha Zajc (Fenerbahce, játékoscsere)
Kölcsönbe:Lorenzo Lollo (Padova),Alessandro Piu (Pistoiese),Tommaso Fantacci (Pistoiese),Pietro Terracciano (Fiorentina),Arnel Jakupovic (Sturm Graz),Joel Untersee (FC Zürich), Samuel Mraz (Crotone), Nikola Pejovics (Pistoiese)

FIORENTINA
Érkezett:
Hamed Junior Traore (Empoli, 12 000 000),Szymon Zurkowski (Górnik Zabrze, 3 700 000),Jacob Rasmussen (Empoli, 7 000 000)
Kölcsönbe:Luis Muriel (Sevilla, 1 000 000),Pietro Terracciano (Empoli), Cyril Théréau (Cagliari)
Kölcsönből vissza:Michele Cerofolini (Cosenza),Luzayadio Bangu (Matera), Gabriele Gori (Foggia), Julián Illanes (Argentinos Juniors)
Távozott:Abdou Diakhaté (Parma)
Kölcsönbe:Maximiliano Olivera (Olimpia Asunción),Hamed Junior Traore (Empoli),Riccardo Sottil (Pescara),Michele Cerofolini (Bisceglie), Bartlomiej Dragowski (Empoli),Szymon Zurkowski (Górnik Zabrze),Jacob Rasmussen (Empoli), Kevin Diks (Empoli),Luzayadio Bangu (Bisceglie), Gabriele Gori (Livorno), Valentin Eysseric (Nantes)

FROSINONE
Érkezett:Marcello Trotta (Sassuolo)
Kölcsönbe:Luca Valzania (Atalanta),Stefan Simic (Milan),Federico Viviani (SPAL, 300 000)
Távozott:Danilo Soddimo (Cremonese), Emil Hallfredsson (szerződését felbontották)
Kölcsönbe:Emmanuel Besea (Venezia), Joel Campbell (Club León), Luca Matarese (Foggia)
Kölcsönből vissza:Stipe Perica (Udinese),Lorenzo Crisetig (Bologna),Joaquín Ardaiz (Chiasso), Rai Vloet (szerződését felbontották)

GENOA
Érkezett:Jandrei (Chapecoense, 2 400 000), Miguel Veloso (egyesület nélküli),Schäfer András (MTK, 1 000 000),Filip Jagiello (Zaglebie Lubin, 1 200 000), Ivan Radovanovics (Chievo Verona, 4 000 000)
Kölcsönbe:Franco Ferrari (Brescia),Giuseppe Pezzella (Sampdoria),Antonio Sanabria (Betis),Stefano Sturaro (Juventus, 1 500 000),Lukas Lerager (Bordeaux)
Kölcsönből vissza:Francesco Corsinelli (Feralpisalo), Claudio Spinelli (Crotone), Franco Ferrari (Brescia), Alessandro Quaini (Pro Piacenza), Michele Emmausso (Reggina)
Távozott:Krzysztof Piatek (Milan, 35 000 000), Francesco Corsinelli (Pacenza)
Kölcsönbe:Nicolás Spolli (Crotone),Alessandro Quaini (Renate), Filip Jagiello (Zaglebie Lubin), Stephane Omeonga (Hibernian), Franco Ferrari (Piacenza), Romulo (Lazio, 2 000 000), Filip Jagiello (Zaglebie Lubin), Michele Emmausso (Cuneo), Sandro (Udinese, 500 000)
Kölcsönből vissza: Lisandro López (Benfica)

INTERNAZIONALE
Érkezett:
Kölcsönbe:Cédric Soares (Southampton, 500 000),Andrew Gravillon (Pescara, 7 500 000)
Kölcsönből vissza:Gabriel Barbosa (Santos),Andrea Romano (Cuneo), Andrea Palazzi (Pescara), Alessandro Mattioli (Cuneo), Samuele Longo (Huesca), Moussa Souare (Mosta)
Távozott:
Kölcsönbe:Gabriel Barbosa (Flamengo),Andrea Palazzi (Monza),Andrew Gravillon (Pescara),Moussa Souare (La Fiorita), Samuele Longo (Cremonese), Alessandro Mattioli (Südtirol), Andrea Romano (Südtirol)

JUVENTUS
Érkezett:
Kölcsönbe:Martín Cáceres (Lazio, 600 000)
Kölcsönből vissza:Stefano Sturaro (Sporting CP), Gonzalo Higuaín (Milan)
Távozott:Roman Macek (Lugano, kölcsön után végleg),Medhi Benatia (al-Duhail, 8 000 000)
Kölcsönbe:Stefano Sturaro (Genoa, 1 500 000), Gonzalo Higuaín (Chelsea, 9 000 000)

LAZIO
Érkezett: Tiago Casasola (Salernitana, 3 300 000)
Kölcsönbe: Romulo (Genoa, 2 000 000)
Távozott:Maurício (Johor DT, ingyen), Brayan Perea (szerződését felbontották)
Kölcsönbe:Martín Cáceres (Juventus, 600 000), Joseph Marie Minala (Salernitana), Alessandro Rossi (Venezia),Cristiano Lombardi (Venezia), Alessandro Murgia (SPAL), Tiago Casasola (Salernitana), Lorenzo Filippini (Cavese)

AC MILAN
Érkezett:Lucas Paquetá (Flamengo, 35 0000 000),Krzysztof Piatek (Genoa, 35 000 000)
Kölcsönből vissza:Mattia el-Hilali (Matera)
Távozott:
Kölcsönből vissza:Gonzalo Higuaín (Juventus)
Kölcsönbe:Stefan Simic (Frosinone), Alen Halilovic (Standard Liege)

NAPOLI
Érkezett:
Kölcsönből vissza:Amato Ciciretti (Parma),Zinédine Machach (Carpi),Umberto Otranto (Viterbese), Carlos Vinícius (Rio Ave),Armando Anastasio (Cosenza), Luigi D'Ignazio (Bari)
Távozott:
Kölcsönbe:Luigi D'Ignazio (Sambenedettese),Armando Anastasio (Monza),Amato Ciciretti (Ascoli),Zinédine Machach (Crotone),Umberto Otranto (Fermana),Marko Rog (Sevilla), Carlos Vinícius (Monaco)

PARMA 1913
Érkezett:
Juraj Kucka (Trabzonspor 5 000 000), Alessandro Minelli (Rende), Gabriel Brazao (Cruzeiro U20, 2 400 000)
Kölcsönbe:Abdou Diakhaté (Fiorentina), José Machín (Pescara), Nicolás Schiappacasse (Atlético Madrid B)
Kölcsönből vissza:Facundo Lescano (Telstar),Francesco Giorno(Monza), Kristaps Zommers (Imolese),Michele Nardi (Siena),Lorenzo Adorni (Monza), Sebastiano Longo (Paganese)
Távozott:Kristaps Zommers (FK Liepaja, ingyen), Emanuele Calaio (Salernitana)
Kölcsönből vissza:Amato Ciciretti (Napoli),Alessandro Deiola (Cagliari)
Kölcsönbe:Alessio Da Cruz (Spezia),Facundo Lescano (Potenza), Giuseppe Carriero (Catania),Michele Nardi (Südtirol),Antonio Di Gaudio (Hellas Verona),Sebastiano Longo (Potenza), Giovanni Pinto (Pescara), Alessandro Minelli (Rende), Lorenzo Adorni (Gubbio), Luigi Scagli (Carrarese), Gianni Munari (Hellas Verona), Yves Baraye (Padova)

AS ROMA
Érkezett:
Kölcsönből vissza:Umar Sadiq (Rangers), Andrea Romagnoli (Renate),Lorenzo Crisanto (Pistoiese),Edoardo Soleri (Almere City),Emanuele Spinozzi (Piacenza), Lorenzo Valeau (Ascoli)
Távozott:
Kölcsönbe:Umar Sadiq (Perugia),Lorenzo Crisanto (Monopoli),Andrea Romagnoli (Pistoiese),Emanuele Spinozzi (Teramo) Luca Pellegrini (Cagliari), Edoardo Soleri (Braga B), Lorenzo Valeau (Catania)

SAMPDORIA
Érkezett:
Manolo Gabbiadini (Southampton, 12 000 000),Erasmo Mule (Trapani, 500 000), Marco Sau (Cagliari, 500 000)
Kölcsönből vissza:Dodo (Santos),Antonio Di Nardo (Vis Pesaro),Antonio Palumbo(Salernitana)
Távozott:
Kölcsönbe:Erasmo Mule (Trapani),Gabriele Rolando (Carpi),Antonio Palumbo (Ternana), Antonio Di Nardo (Lucchese), Dodo (Gremio),Dawid Kownacki (Fortuna Düsseldorf, 500 000),Maxime Leverbe (Cagliari), Vasco Regini (SPAL), Domenico Cuomo (Bisceglie)

SASSUOLO
Érkezett:

Kölcsönbe:Merih Demiral (Alanyaspor)
Kölcsönből vissza:Gianluca Scamacca (PEC Zwolle), Alessandro Tripaldelli (PEC Zwolle),Andrea Cisco (Padova)
Távozott:Marcello Trotta (Frosinone)
Kölcsönbe:Alessandro Tripaldelli (Crotone), Andrea Cisco (Albissola),Kevin-Prince Boateng (Barcelona, 1 000 000), Cristian Dell'Orco (Empoli)

SPAL 2013
Érkezett: Marko Jankovics (Partizan Beograd, 1 800 000)
Kölcsönbe:Emiliano Viviano (Sporting CP),Vasco Regini (Sampdoria), Andrea Fulignati (Ascoli), Alessandro Murgia (Lazio)
Kölcsönből vissza:Pa Konate (Cincinnati),Riccardo Mastrilli (Teramo)
Távozott:Tommaso Costantini (Massese, ingyen), Jacopo Murano (szerződését felbontották), Johan Djourou (szerződését felbontották),Gabriele Moncini (Cittadella)
Kölcsönbe:Everton Luiz (Real Salt Lake), Demba Thiam (Viterbese),Mattia Vitale (Carpi),Federico Viviani (Frosinone, 300 000),Riccardo Mastrilli (Bisceglie), Maurice Gomis (FK Kukësi)
Kölcsönből vissza: Vanja Milinkovics-Szavics (Torino)

TORINO
Érkezett:
Kölcsönből vissza:Vanja Milinkovics-Szavics (SPAL), Matteo Procopio (Südtirol), Andrea Zaccagno (Pro Piacenza)
Távozott:
Kölcsönbe:Simone Edera (Bologna), Lyanco (Bologna),Vanja Milinkovics-Szavics (Ascoli),Matteo Procopio (Vibonese), Andrea Zaccagno (Reggina), Karlo Butic (Arezzo)
Kölcsönből vissza:Roberto Soriano (Villarreal)

UDINESE
Érkezett:
Kölcsönbe:Marvin Zeegelaar (Watford), Stefano Okaka (Watford),Sebastien De Maio (Bologna), Ben Wilmot (Watford, 300 000), Sandro (Genoa, 500 000)
Kölcsönből vissza:Samuele Perisan (Padova),Stipe Perica (Frosinone)
Távozott:Panajotisz Armenakasz (Panathinaikosz, ingyen),Xabier Santos (Nublense)
Kölcsönbe:Felipe Vizeu (Gremio, 1 000 000), Simone Scuffet (Kasimpasa), Aly Mallé (Grasshoppers), Mamadou Coulibaly (Carpi), Giuseppe Pezzella (Genoa), Andrija Balic (Fortuna Sittard), Stipe Perica (Kasimpasa),Darwin Machís (Cádiz), Simone Pontisso (Vicenza), Molla Wagué (Nottingham Forest), Gaspar Íniguez (Ascoli)

 

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik