Inter: ez az átigazolás hozhatja közelebb Dzsudzsákot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.04. 14:38
null
Dzsudzsák ügye tovább húzódik (Fotó: Reuters)
Xherdan Shaqirit, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Inter szélsőjét szerződtetné a Borussia Dortmund. A svájci klubváltása lehet az út Dzsudzsák Balázs számára a milánói csapathoz.

Dzsudzsák Balázs távozóban van az orosz Dinamo Moszkvától, miután a hétvégén sem lépett pályára, és fél év múlva lejár a szerződése a klubbal. A magyar válogatott labdarúgó jövője továbbra is kérdéses, első számú kérője Dárdai Pál együttese, a Hertha, de más csapat is érdeklődik iránta.

Mint arról a Nemzeti Sport Online beszámolt, a Hertha mellett a Serie A, azon belül az Inter is reális lehetőség a magyar légiós számára. Információink szerint mindkét klubnál egy játékos eladására van szükség ahhoz, hogy Dzsudzsák érkezhessen.

A két klub esetében a különbség az, hogy az Inter szélsőt keres, több jelöltje is van, míg a Hertha kimondottan Dzsudzsákot szeretné Dárdai miatt. Ha a német klubnak nem jön össze a magyar szélső szerződtetése, nem feltétlenül akar balszélsőt.

A Hertha esetében Ronny lehet a távozó, az Internél pedig Xherdan Shaqiri, aki nem válaszolt a Stoke ajánlatára. A svájci szélsővel kapcsolatban a Bild a Dortmund érdeklődéséről számolt be, és maga a játékos is elismerte, célja visszatérni a Bundesligába, ahol korábban a Bayern színeiben futballozott.

A Stoke 12 millió fontos ajánlatot tett Shaqiriért, ezt az Inter elfogadta. Ha a Dortmund is hajlandó ennyit fizetni, megnyílhat az út Dzsudzsák előtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik