Inter: Eto’o ügynöke szerint a futballista már meg is egyezett az Anzsival

Vágólapra másolva!
2011.08.09. 21:19
Nemrégiben látott napvilágot a hír, hogy a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Anzsi Mahacskala hivatalos ajánlatot tett az olasz Internazionalénak Samuel Eto'óért. A kameruni futballista egyik ügynöke szerint a játékos már meg is egyezett az orosz klubbal.

„Gyakorlatilag megegyeztünk az Anzsival – idézi a sports.ru Claudio Vigorellit. – Remélhetőleg a két klub is hasonlóképpen tesz majd egymással. Sajnos a médiában hamis hírek terjedtek el Samuel szerződésével kapcsolatban. Megismétlem: gyakorlatilag megegyeztünk az Anzsival.Claudio Vigorellit. – Remélhetőleg a két klub is hasonlóképpen tesz majd egymással. Sajnos a médiában hamis hírek terjedtek el Samuel szerződésével kapcsolatban. Megismétlem: gyakorlatilag megegyeztünk az Anzsival.

Vignorelli elárulta azt is, hogy a tárgyalások során Predrag Mijatovics képviselte az orosz klubot, aki jó barátja Samuel Eto'ónak és az Anzsi sportigazgatójának, German Csisztjakovnak is.

Mijatovics és Eto'o egy rövid ideig játékostársak voltak a Real Madridnál, és amikor később Mijatovics sportigazgató lett a királyi klubnál, többször is vissza szerette volna csábítani a madridiakat akkorra már elhagyó futballistát.

Olasz lapértesülések szerint az Anzsi évi húszmillió eurós fizetést ígért Eto'ónak, így túlságosan hosszú tárgyalás nem lehetett a felek között...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik