Inter: a madridiak brazilja Milánóban folytatja – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.01. 18:13
null
Miranda Milánóban folytatja (Fotó: inter.it)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Internazionale hivatalos honlapján adta hírül, hogy szerződtette az Atlético Madrid brazil védőjét, Mirandát.

A brazil költözése hosszú hetek óta téma volt a spanyol és olasz sajtóban, kedden pedig Twitter-oldalán elismerte az Inter, már csak az orvosi vizsgálatok választják el Mirandát Milánótól.

„Az Internazionale örömmel jelenti be, hogy átigazolta az Atlético Madridtól Mirandát, aki már a szerződését is aláírta a klubbal” – olvasható a szűkszavú nyilatkozat az Inter hivatalos honlapján.

A milánóiak nem közölték, mennyi időre ír alá a szeptemberben 31. születésnapját ünneplő, 21-szeres brazil válogatott hátvéd.


Sajtóhírek szerint Miranda 15 millió euróért vált klubot, a szerződés értelmében az Inter 12 millió eurót fizet első körben, plusz hárommillió eurót bónuszok formájában.

Az Atlético Madriddal spanyol bajnoki címet, Király-kupát és Európa-ligát is nyerő védő az Inter harmadik nyári igazolása. Korábban Geoffrey Kondogbia érkezett, valamint Davide Santont és Xherdan Shaqirit a kölcsönszerződés után átigazolta a klub.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik