Inter: „A családunk interes, 100 százalék, hogy Icardi marad”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.23. 19:59
null
Mauro Icardi a Frosinone elleni áprilisi bajnokin (Fotó: AFP)
Mauro Icardi a következő idényben is az Internazionale labdarúgója lesz – jelentette ki felesége és ügynöke, Wanda Nara egy olasz televízióműsorban.

 

„A családunk Inter-párti – mondta Wanda Nara a kedden adásba kerülő Striscia la notizia mikrofonja előtt. – Milánóban élünk, és itt is maradunk. Száz százalékig biztos vagyok ebben. Már a gyerekek iskolai beiratkozását is elintéztük a következő tanévre. S hogy Mauro visszakapja-e a csapatkapitányi karszalagot? Meglátjuk, de ebből nem csinálunk problémát…”

A népszerű szórakoztató műsor hagyományos epizódja a problémás megnyilvánulásokért járó Arany Tapír-díj átadása. Nos, Wanda Nara immár negyedik alkalommal kapta meg a gunyoros elismerést Valerio Staffelli szerkesztőtől.

„Úgy látszik, számomra ez a díjak éve. Semmi bajom az Arany Tapírral, nekem szerencsét hoz. Szívesen vinnék egyet Maurónak is” – replikázott az üzletasszony.

Mint többször beszámoltunk róla, Mauro Icardi az Inter szurkolóival és vezetőségével is összetűzésbe került az utóbbi hónapokban, folyamatosan napirenden van a távozása – legutóbb a Paris Saint-Germainnel hozták hírbe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik