Inter: 15 millióért megveszik a Lazio brazil kulcsemberét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.30. 15:47
Az olasz bajnokságból erősít az Internazionale labdarúgócsapata: a milánóiak sajtóhírek szerint 15 millió euróért szerzik meg a Lazio brazil támadó középpályását, Hernanest.

A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint miután a két klub dűlőre jutott egymással, Hernanes ma délelőtt könnyek közt el is hagyta a rómaiak formellói edzőközpontját, miközben az ügynöke az utolsó részleteket is elsimította az Interrel. Hernanes állítólag már el is búcsúzott a csapattársaktól, pedig a szurkolók közül többen próbálták maradásra bírni.

A 28 éves, 23-szoros brazil válogatott középpályás 2010-ben szerződött a rómaiakhoz 11.1 millió euróért, és azóta meghatározó embere volt a Laziónak, az aktuális szezonban 17 bajnokin és 6 Európa-liga-meccsen összesen négy gólt és három gólpasszt jegyzett.

Hír még az Inter háza tájáról, hogy a klub bejelentette Danilo D'Ambrosio szerződését: a nápolyi születésű 25 éves Torino-védő 2018-ig kötelezte el magát a nerazzurihoz, sajtóhírek szerint az U-válogatott játékos 1.5 millió euró ellenében vált csapatot.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik