Ibrahimovic a PSG-ben folytatja - hivatalos

Vágólapra másolva!
2012.07.17. 19:49
null
Zlatan Ibrahimovic búcsút int az AC Milannak (Fotó: Reuters)
Címkék
Zlatan Ibrahimovic a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő PSG-ben folytatja a pályafutását – erősítette meg a párizsi klub sportigazgatója, Leonardo. Az AC Milantól távozó csatár három évre ír alá új csapatához, ahol évi 12 millió eurót kereshet.

 

Hosszas tárgyalások után megszületett az egyezség, amely szerint Ibrahimovic a PSG-hez szerződik. A francia csapat vezetői közül Leonardo kedd este a Parc des Princes előtt beszélt röviden a svéd válogatott támadó érkezéséről.

„Megegyeztünk, az üzlet megköttetett: Ibrahimovic a mi játékosunk lesz. Vele történelmet írhat a PSG – kezdte a párizsi gárda sportigazgatója, Leonardo. – Zlatan nagyon erős futballista, egy igazi bajnok típus."

Ibra ügynöke, Mino Raiola és a játékosként világbajnok brazil szakember kedd reggel ültek tárgyalóasztalhoz, és este 18.30-kor ráztak kezet a felek a megegyezés örömére. A rutinos csatár három évre ír alá a PSG-hez, és szezononként 12 millió eurót tehet majd zsebre, plusz a bónuszokat.

„Milánó? A szerelem véget ért – fogalmazott Ibrahimovic ügynöke, Mino Raiola. – Zlatan karrierje szempontjából nagyon fontos döntés volt ez, úgy, ahogyan az eddigiek is. Sokat kellett gondolkodni rajta, ám ha egy szerelem elmúlik, találhatsz másikat."

Ibrahimovicot ibizai nyaralásán hívta ügynöke, hogy sikerült kidolgozni szerződésének részleteit, így a svéd csatár a családjával együtt gyorsan összepakolt, és Stockholmot érintve Párizsba repült. A 30 éves támadó holnap esik át az orvosi vizsgálatokon, és 15 órakor mutatják be hivatalosan.

Ibra követte tehát milánói csapattársát, Thiago Silvát a PSG-hez, ahol együtt fog futballozni a Napolitól távozó támadóval, Ezequiel Lavezzivel is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik