Honvéd: a Juvét, a Parmát és a Cataniát megjáró támadó érkezhet - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2013.01.28. 14:41
A La Gazzetta dello Sport átigazolásfigyelője arról számolt be, hogy Davide Lanzafame személyében olasz csatár érkezhet a Budapest Honvédhoz. A 25 éves játékos kölcsönben a másodosztályú Grosseto csapatában szerepelt a szezonban, de a hírek szerint innen visszarendelik, és a magyar csapathoz kerülhet – szintén kölcsönben.

Lanzafame eddig 63 alkalommal játszott a Serie A-ban, ezeken a találkozókon nyolc gólt szerzett. Megfordult többek között a Parmában, a Juventusban, a Palermóban és a Bresciában is az első osztályban, legtöbbször – a 2009–10-es szezonban – a Parma színeiben szerepelt a Serie A-ban.

A közelmúltban már több olasz játékost szóba hoztak a Honvéddal, de eddig egyikből sem lett konkrétum Marco Rossi együttesénél.

Így focizik Lanzafame

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BP. HONVÉDNÁL

Érkezők:

Távozik/távozhat: Dieng Cheikh Abass (szenegáli, Thank Hoa FC – Vietnam, kölcsönbe), Boris Bjelkanovic (horvát, ?), Donato Bottone (olasz, ?), Filip Kosztics (szerb, FK Javor Ivanjica – Szerbia), Ibrahima Thiam-Iyane (szenegáli, ?), Nagy Mihály Krisztián (Kazincbarcika – kölcsönbe), Marko Rajics (szerb, ?), Joel Toe (libériai,?), Marko Vidovics (montenegrói, ?), Vólent Roland (Mezőkövesd)

Kiszemeltek:Alessandro Lorusso (olasz, Sampdoria [primavera] – próbajáték), Leandro Martínez (argentin-olasz, Cremonese – próbajáték), Claudiu Pascariu (román, Targu Mures – próbajáték), Davide Lanzafame (olasz, Catania)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik