Gyász: Buffon szívszorító levélben búcsúzik Astoritól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.04. 15:17
Mint arról beszámoltunk, sokkoló hirtelenséggel, mindössze 31 éves korában elhunyt Davide Astori, a Fiorentina csapatkapitánya. A 14-szeres olasz válogatott futballistától Gianluigi Buffon az Instagram-oldalán közzétett szívszorító levélben búcsúzott el.

„Szia, kedves Asto. Nehezen beszélek nyilvánosan emberekről, mert mindig azt érzem, hogy a kapcsolat szépségét és egyediségét, a kölcsönös tiszteletet és vonzalmat nem volna illendő odadobni azok elé, akikben nincs elég érzékenység, hogy tiszteletben tartsanak bizonyos kötelékeket.„Szia, kedves Asto. Nehezen beszélek nyilvánosan emberekről, mert mindig azt érzem, hogy a kapcsolat szépségét és egyediségét, a kölcsönös tiszteletet és vonzalmat nem volna illendő odadobni azok elé, akikben nincs elég érzékenység, hogy tiszteletben tartsanak bizonyos kötelékeket.

A te esetedben azonban, úgy érzem, kivételt kell tennem, mert fiatal feleséged van, a családtagjaid szenvednek, de főleg a kislányod miatt, aki megérdemli, hogy megtudja, hogy az apukája minden szempontból TÖKÉLETES VOLT... EGY NAGY, TÖKÉLETES SZEMÉLYISÉG...

Te voltál a legjobb megnyilvánulása egy régi, nagyszerű világnak, amelyben az olyan értékek, mint az önzetlenség, az elegancia, a jólneveltség és a tisztelet mások iránt, meghatározóak voltak. Nagyszerű dolog, hogy te voltál az egyik legjobb ember a sport világában, akivel találkozhattam.”

RIP
A te bolond Gigid



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik