Forlán megvételéről tárgyal a Juve - lapértesülés

Vágólapra másolva!
2011.01.12. 11:39
null
Irány Itália? A csatárt kereső Juve kiszemelte magának Forlánt (Fotó: Action Images)
A La Gazzetta dello Sport információi szerint a Juventus labdarúgócsapata tárgyalásokat kezdett az Atlético Madriddal a kétszeres európai aranycipős és kétszeres spanyol gólkirály Diego Forlán megszerzéséről.

A Juventus Fabio Quagliarella súlyos térdsérülése (a támadó már nem játszhat a szezonban) miatt mindenképpen támadót akar igazolni a télen. A Gazzetta úgy tudja, hogy a Juve vezetői először kölcsönvételi ajánlatot tettek Forlánra, de ebbe a madridiak nem mennek bele, így elkezdtek alkudozni az uruguayi csatár végleges megszerzéséről.

Forlán piaci értékét mintegy 15 millió euróra tartják, a 2010-es vb legjobb játékosának megválasztott klasszis évi négymillió eurót keres az Atléticónál. Ha a Juve megszerzi Forlánt, könnyen megválhat brazil-olasz csatárától, Amauritól.

Kedden Alberto Gilardino játékosügynöke, Giuseppe Bozzo a Sky Italiának elmondta: a Juventus megkereste a Fiorentinát a csatár átigazolásával kapcsolatban, de a firenzeiek nem akarnak megválni egyik legnagyobb értéküktől.

„A Juventust érdekelte Gilardino, de a Della Valle családnak esze ágában sincs őt eladni” – mondta Bozzo.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik