Fogadási csalás: Ha bármit bizonyítanak, megölöm magam - Gattuso

Vágólapra másolva!
2013.12.19. 21:58
null
Gattuso kemény szavakat használt (Fotó: Action Images, archív)
Olaszország szerte szimpátiatüntetés kezdődött a fogadási csalás gyanújába keveredett Gennaro Gattuso mellett. Labdarúgó elöljárók és sportlapok is védelmükbe vették a Milan korábbi középpályását, aki legutóbb a Palermónál dolgozott edzőként.

„Gattusónak semmi köze ehhez!" – zengte címlapján a Corriere dello Sport a játékosról, akit kedden hoztak összefüggésbe az olasz fogadási csalás botránnyal, mert a négy letartóztatott egyikével telefonos kapcsolatban állt, akárcsak milanos csapattársa, Cristian Brocchi.

„Semmit sem tudok az ügyről, de abban biztos vagyok, hogy Cristian és Rino igazat mond" – mondta Adriano Galliani, a Milanal elnöke.

„Biztos vagyok benne, hogy Gattuso minden vád alól tisztázza magát" – idézték Giancarlo Abetét, az olasz szövetség elnökét.

„A Serie B utolsó tíz fordulója őrületes, túl sok érdek játszik szerepet. Nincsenek bizonyítékaim, de biztos vagyok benne, hogy számos meccset manipulálnak. De Rinót ismerem, a pénztárcámat is rá merném bízni, annyira becsületes" – fogalmazott Maurizio Zamparini, a Palermo tulajdonosa, aki az idény elején alkalmazta Gattusót, de hat fordulót követően megvált tőle.

A korábbi játékos a korábbiaknál jóval erősebb szavakkal utasította vissza a vádakat: „Mérges vagyok, mert rágalmaznak. Sohasem fogadtam egész életemben. Tudom, erős szavak ezek, de ha bármit is rám bizonyítanak, kimegyek az utcára, és megölöm magam.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik