Fiorentina: újabb nagy név, Copa-győztes védő érkezett

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2019.08.30. 18:41
Újabb jó nevű játékost szerződtetett a Fiorentina labdarúgócsapata: a firenzei klub hivatalos honlapján jelentette be a Juventus és az FC Barcelona korábbi védője, Martín Cáceres érkezését.

A 32 éves uruguayi hátvéd a legutóbbi idényben a Lazio tulajdonában volt, ám tavasszal kölcsönben ismét a Juventusnál szerepelt; Cáceres a torinói klubnál eltöltött évei alatt többek között hat olasz bajnoki címet és két Olasz Kupát nyert, míg a Barcelonával a 2008–2009-es évadban a spanyol bajnokságot, a Király-kupát és a Bajnokok Ligáját is megnyerte.

A rutinos hátvéd az uruguayi válogatottban eddig 93-szor lépett pályára, 2011-ben tagja volt a Copa América-győztes nemzeti csapatnak.

A Fiorentina nem közölte, hogy Cáceres mennyi időre kötelezte el magát, de az olasz sajtó egy plusz egy éves megállapodásról ír. Az uruguayi futballista szerződése a nyáron lejárt a Laziónál, így a firenzei klub ingyen igazolta le.

A Fiorentina korábban olyan játékosokat szerzett meg a nyári átigazolási időszakban, mint Franck Ribéry, Kevin-Prince Boateng, Milan Badelj és Erick Pulgar.

ACF Fiorentina on Twitter

Caceres è un nuovo calciatore della Fiorentina. #ForzaViola #QuestaÈFirenze



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik