Felkészülés: nyolc gólt szerezve kezdte túráját a Juventus

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.06. 17:55
A Juventus labdarúgócsapata 8–1-re nyert Jakartában az indonéz liga legjobbjai ellen az ázsiai túrájának első felkészülési mérkőzésén.

Az indonéziai élvonal All Star-csapata már a 3. percben megszerezte a vezetést a montenegrói Szrdjan Lopicsics góljával, ám Andrea Pirlo szinte rögtön ezután tizenegyesből egyenlített. Fernando Llorente mesterhármasával 4–1-re már a Juventus vezetett, a szünet előtt pedig még Sebastian Giovinco is betalált az olasz csapatból.

Massimiliano Allegri három cserejátékosa is gólt szerzett a második félidőben (Kingsley Coman, Carlos Tévez és Simone Pepe), így 8–1-re nyertek a torinóiak.

LABDARÚGÁS, FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
INDONÉZ LIGAVÁLOGATOTT–JUVENTUS 1–8 (1–5)

Jakarta. V: Alkatiri (indonéziai)
JUVENTUS: Buffon (Storari, a szünetben) – Cáceres (Motta, 72.), Bonucci (Marrone, 72.), Ogbonna (Chiellini, 62.) – Lichtsteiner (Vitale, 62.), Pogba (Pereyra, a szünetben), Pirlo (Padoin, 62.), Marchisio (Pepe, 62.), Asamoah (Evra, a szünetben) – Giovinco (Coman, a szünetben), Llorente (Tévez, a szünetben)
G: Lopicsics (3.), ill. Pirlo (4. – 11-esből), Llorente (16., 20., 22.), Giovinco (35.), Coman (66.), Tévez (68.), Pepe (90.)

TOVÁBBI EREDMÉNYEK
Phuket FC (thaiföldi)–Almería (spanyol) 1–3
Werder Bremen (német)–Hannover (német) 0–2
Atalanta (olasz)–Renate (olasz) 1–0
Udinese (olasz)–Giorgione (olasz) 6–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik