Edzősors: Vélhetően a Serie A-ban folytatom – Conte

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.06. 17:11
Antonio Conte, a Juventus és a Chelsea labdarúgócsapatának korábbi trénere elárulta, nagy eséllyel visszatér Olaszországba, és a Serie A-ban tevékenykedik majd.

A 49 éves tréner a nemzetközi sportsajtó szerint igen kapós – az elmúlt hetekben összeboronálták már a Milannal és a Romával, sőt, több forrás is úgy véli, hogy visszatérhet a Juventushoz Massimiliano Allegri helyére, míg az olasz klubok mellett olvasni továbbá a PSG, valamint a mostanság rendkívül gyengén szereplő Manchester United érdeklődéséről is.

Contét a rengeteg pletyka kapcsán a Le Iene nevű televíziós csatornán megkérdezték, hol folytatja, amire úgy felelt, a legnagyobb esély arra van, hogy a Serie A-ban.

„Hatvan százalék esélye van annak, hogy Olaszországban vállalok munkát, harminc százalék, hogy valahol máshol, de tíz százalékot annak is adok, hogy egyelőre inkább várok – vélekedett Conte. – Egyik velem szóba hozott csapatra sem mondom, hogy szívesen irányítanám, de csak azért nem bólintok rá egyikre sem, mert egyelőre semmi biztos sincs, olasz klubtól nem kerestek még meg személyesen, úgyhogy picit korai ezen témázni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik