Edzősors: a Serie A-ba csábítják a Videoton korábbi mesterét?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.07. 15:44
Portugál sajtóértesülések szerint Paulo Sousa, az NB I-ben szereplő Videoton korábbi vezetőedzője Bázelből Firenzébe költözhet, és Vincenzo Montellát válthatja az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Fiorentina kispadján.

Paulo Sousa első idényében bajnoki címet ünnepelt Svájcban, míg a Bajnokok Ligájában a legjobb tizenhat csapat közé vezette a Baselt. A portugál eredményei az európai elit szereplőinek is felkeltette érdeklődését, és a zerozero.pt információi szerint a Videoton korábbi mestere hamarosan Firenzéből kaphat ajánlatot. Paulo Sousa első idényében bajnoki címet ünnepelt Svájcban, míg a Bajnokok Ligájában a legjobb tizenhat csapat közé vezette a Baselt. A portugál eredményei az európai elit szereplőinek is felkeltette érdeklődését, és a zerozero.pt információi szerint a Videoton korábbi mestere hamarosan Firenzéből kaphat ajánlatot.

A Fiorentina a negyedik helyet szerezte meg az olasz bajnokság 2014–2015-ös idényében, és az elődöntőig jutott a kupában, ám a hírek szerint van esély Vincenzo Montella távozására. Az olasz médiában megjelent hírek szerint könnyen lehet, hogy Montella az AC Milan kispadján kezdi az új idényt.

Sousa számára nem lenne ismeretlen az olasz bajnokság, hiszen játékosként szerepelt a Juventusban, az Interben és a Parmában is.

Paulo Sousa mellett a Torinót már négy éve irányító Giampiero Ventura nevét is a lehetséges utódok között emlegetik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik