Chivu alattomos ütése négymeccses eltiltást ért

Vágólapra másolva!
2011.02.04. 14:13
null
Chivu egy ideig a pályán kívül „vezekelhet" (Fotó: Reuters)
Az olasz labdarúgóliga fegyelmi bizottsága a várakozásoknak megfelelően eltiltotta Christian Chivut, az Internazionale védőjét, aki a Bari elleni csütörtöki bajnokin alattomosan megütötte Marco Rossit.

 

Sem a játékvezető, sem segítői nem vették észre Chivu ütését, de a fegyelmi bizottság megnézte az esetről készített televíziós felvételeket, és azok tanúsága egyértelmű volt – így kapta meg a román hátvéd a négymeccses eltiltást.

Egyelőre nem tudni, hogy az Inter fellebbez-e a fegyelmi testület döntése ellen.

„Ezt nehezen lehet megmagyarázni – nyilatkozta Chivu az esetről a Sky Sport Italiának. – Azért vagyok most itt, hogy elnézést kérjek Rossitól. Bocsánatot kérek mindenkitől, elsősorban két gyermekemtől, akik egy nap látják majd ezeket a felvételeket."

„Nagyon nagy csalódást okozott ez a tett mindenkinek. Chivu már bocsánatot kért, és én is elnézést kérek az ütés miatt. Szomorú, hiszen korábban nem volt ilyen ügye, nem véletlen, hogy ő maga is nehezen tudja megmagyarázni a cselekedetét" – mondta az Inter első embere, Massimo Moratti.

Ebben a szezonban nem ez az első nagy vihart kiváltó eset: az ellenfelét a Parma elleni bajnokin fejbe rúgó Felipe Melo (Juventus) hárommeccses eltiltást kapott, csakúgy, mint az interes Samuel Eto'o, aki belefejelt Bostjan Cesarba, a Chievo szlovén légiósába.


CHIVU ALATTOMOSSÁGA
   

FELIPE MELO A PARMA ELLEN
   

 

SAMUEL ETO'O MEGFEJELTE A CHIEVO JÁTÉKOSÁT
   

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik