HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2010.03.22 17:55 Frissítve: 2014.12.21 01:17

Chimenti az öltözőben törte el a kezét

Kéztörést szenvedett Antonio Chimenti, az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus kapusa, miután az öltözőben rácsapott egy asztalra.

HIRDETÉS
Antonio Chimenti buta sérülést szenvedett (fotó: Action Images)
Antonio Chimenti buta sérülést szenvedett (fotó: Action Images)

Duplán fájó lehetett Antonio Chimenti számára a Sampdoria elleni bajnoki. A mérkőzésen egyrészt háríthatta volna Antonio Cassano lövését, ami a Juventus vereségét eredményezte, másrészt pedig megsérült az öltözőben.

„Nagyon ideges voltam, és miután elsőként értem be az öltözőbe, rácsaptam egy kis asztalra. Sajnos el is tört a kezem" – nyilatkozta a kapus a Juventus televíziós csatornájának.

A Juventus az utóbbi időben kapusgondokkal küszködött, mivel min Gianluigi Buffon, mind Alexander Manninger sérüléssel bajlódott. A Juventusra ráadásul csütörtökön újabb mérkőzés vár, akkor a Napolival csapnak össze.

Manninger minden bizonnyal visszatérhet a hétközi mérkőzésre, Buffonra viszont várhatóan még mindig nem számíthat Alberto Zaccheroni mester.

A baj nem jár egyedül: Chimenti sérülése után a Juventus bejelentette, hogy Alessandro Del Piero is bokafájdalmakkal küzd. A csapatkapitány játéka kérdéses a csütörtöki, Napoli elleni bajnokin.


 

 

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

2018.08.31 19:21:22

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Remekül kezdtek a milánóiak, de az egyenlítés után lefagyott a Gattuso-gépezet, ám a végén Cutrone...

2018.08.28 16:34:07

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Szuper kezdő, fillérekből? Ilyen a mesében sincs már, de viszonylag olcsón lehet építeni egy ütős 11-et.

2018.08.25 10:27:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A gyenge kezdés után a torinóiak Pjanic és Mandzukic találatával bedarálták ellenfelüket.

2018.08.23 09:32:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

„Az öltözködés, a megjelenés fontos része a kultúránknak, mindegy, hogy nőkről vagy férfiakról van szó.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS