HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2010.03.22 17:55 Frissítve: 2014.12.21 01:17

Chimenti az öltözőben törte el a kezét

Kéztörést szenvedett Antonio Chimenti, az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus kapusa, miután az öltözőben rácsapott egy asztalra.

HIRDETÉS
Antonio Chimenti buta sérülést szenvedett (fotó: Action Images)
Antonio Chimenti buta sérülést szenvedett (fotó: Action Images)

Duplán fájó lehetett Antonio Chimenti számára a Sampdoria elleni bajnoki. A mérkőzésen egyrészt háríthatta volna Antonio Cassano lövését, ami a Juventus vereségét eredményezte, másrészt pedig megsérült az öltözőben.

„Nagyon ideges voltam, és miután elsőként értem be az öltözőbe, rácsaptam egy kis asztalra. Sajnos el is tört a kezem" – nyilatkozta a kapus a Juventus televíziós csatornájának.

A Juventus az utóbbi időben kapusgondokkal küszködött, mivel min Gianluigi Buffon, mind Alexander Manninger sérüléssel bajlódott. A Juventusra ráadásul csütörtökön újabb mérkőzés vár, akkor a Napolival csapnak össze.

Manninger minden bizonnyal visszatérhet a hétközi mérkőzésre, Buffonra viszont várhatóan még mindig nem számíthat Alberto Zaccheroni mester.

A baj nem jár egyedül: Chimenti sérülése után a Juventus bejelentette, hogy Alessandro Del Piero is bokafájdalmakkal küzd. A csapatkapitány játéka kérdéses a csütörtöki, Napoli elleni bajnokin.


 

 

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.11 20:20:19

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az argentin büntetőt rontott, és kiállíttatta magát, a torinóiak Mandzukic és Ronaldo találatával nyertek.

2018.11.10 10:35:40

Olasz labdarúgás CSILLAG PÉTER

Berlusconi a moziban: a Silvio és a többiek az öntörvényű exminiszterelnök és volt Milan-vezér világáról rántja le a leplet.

2018.10.21 20:11:24

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A Milan mumusa a 92. percben döntötte el a rangadót, amelyen főleg az első félidő hozott élvezetes játékot.

2018.10.11 10:43:59

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az olasz Virtus Entella három hete nem játszhatott tétmeccset. Pedig már Cassano is edzésbe állt…

2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

HIRDETÉS
HIRDETÉS