Brescia: már saját csapata is Balotellit szívatja – kép

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2020.07.11. 17:33
Viszonylag magabiztosan kijelenthető, Mario Balotelli nem a Bresciában fejezi majd be a pályafutását. Az olasz csatár szinte mindenkivel összebalhézott már az olasz élvonalbeli klubnál, ahol szeretnének minél hamarabb megszabadulni tőle.

Balotelli és a Brescia kálváriája néhány hónapja kezdődött, mikor a klub beszámolója szerint a játékos képtelen volt megjelenni az edzéseken.a játékos képtelen volt megjelenni az edzéseken.

Aztán Balotelli ügynöke, Mino Raiola is elmondta a véleményét, amitől szintén nem lett jobb a helyzet, sőt, a csapat már perrel fenyegetőzött.

Hogy a balhés olasz csatár a Brescia játékosa-e még, az is rejtély, ám az biztos, a klubnál mindent megtesznek, hogy üzenjenek Balotellinek: nincs rá szükség!

A Bresciánál nem kérnek Balotelliből (Fotó: AFP)
A Bresciánál nem kérnek Balotelliből (Fotó: AFP)

Most épp a holnapot frissítették úgy, hogy azzal kínos helyzetbe hozzák játékosukat.

A Brescia ugyanis egészen egyedi módon listázza futballistái magasságát és súlyát is a honlapján.

Ezeket az értékeket frissítették most, de kizárólag Balotelli adatlapján, méghozzá úgy, hogy a támadó súlyát felhúzták 99.8 kilogrammra, vagyis szerintük legalább 8 kiló túlsúly van rajta.

Finom célzás a honlapon… (Fotó: bresciacalcio.it)
Finom célzás a honlapon… (Fotó: bresciacalcio.it)

Hogy honnan tudják pontosan, hány kiló az olasz, az jó kérdés, a legfrissebb információk szerint ugyanis már az edzőközpontba sem engedik be őt…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik