AS Roma: a Chelsea szélsőjéről tárgyalnak a „farkasok”

Vágólapra másolva!
2015.01.19. 14:51
A Chelsea labdarúgócsapatánál kegyvesztetté váló egyiptomi válogatott Mohamed Szalah érkezhet kölcsönbe az AS Romához a La Gazzetta dello Sport értesülései szerint.

A Gazzetta úgy tudja, az AS Roma érdeklődik a Chelsea 22 éves egyiptomi szélsője, Mohamed Szalah iránt. A 35 válogatott meccsen 22 gólt szerző Szalah az idén kevés szerepet kapott José Mourinhótól a szenzációs formában futballozó Eden Hazard, valamint Willian és André Schürrle mögött, és ügynöke szerint több játéklehetőségre vágyik.

Az olasz lap úgy tudja, a Serie A 2014–15-ös kiírásában második helyen álló AS Roma 18 hónapra venné kölcsönbe a támadót, amelynek lejártával opciós joga lesz megtartani a labdarúgót 14 millió euróért cserébe.

A Hull City és a Besiktas is szívesen kölcsönvenné Szalahot, ugyanakkor a játékos magas fizetése mindkét klub számára problémát jelenthet. Ha távozik a 13 mérkőzésen mindössze 2 gólt jegyző egyiptomi, akkor még januárban érkezhet egy támadó a Premier League-tabella élén álló Chelsea csapatához.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik