AC Milan: Nincs mentség arra, amit tettem. Hibáztam - Mexes

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.25. 11:24
null
Már az első mém is megszületett Mexes ámokfutásáról
Philippe Mexes, az olasz AC Milan francia hátvédje kiállítása után őrjöngésbe kezdett a Lazio elleni vesztes szombati bajnokin. A labdarúgó a meccs után bocsánatot kért, elismerve, hogy nincs mentsége a tettére.

„Vállalom a felelősségemet a tettemért; ez az egyetlen helyes út, amikor valaki hibázik. Először is szeretnék bocsánatot kérni a klubomtól, a csapattársaimtól és a szurkolóktól, mert már nem először fordult velem elő hasonló a karrierem során" – mondta a találkozó után Mexes, akinek ez minden sorozatot figyelembe véve már a 16. piros lapja volt.

„Nem lehet elfogadni az általam adott reakciót, a piros lap után teljesen rossz módon cselekedtem. Négy gyerekem van, tudom, hogy apaként és játékosként sem jó példát mutattam. Nincs mentségem, egy futballmérkőzésen nem lehet így viselkedni. Ígérem, hogy nem fog máskor megtörténni. Most hibáztam, ennyi" – tette hozzá a hátvéd, aki valószínűleg súlyos büntetésre számíthat.

Mint megírtuk, a Lazio a szünetbeli hátrány ellenére 31-re legyőzte az AC Milant az olasz labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik