AC Milan: Allegri szerint jogtalan büntetővel nyertek

Vágólapra másolva!
2013.02.04. 08:10
Massimiliano Allegri szerint csapata, az AC Milan tegnap jogtalan büntetővel győzte le 2–1-re az Udinesét.

„Nem volt tizenegyes. Szerencsénk volt a bírói döntéssel. Nagyon őszinte vagyok, amikor értékelem a történteket, és azt mondom, az Udinese játékosa a labdát érte el. Ezért nem lehet büntetőt adni" – nyilatkozta a Milan vezetőedzője, Massimiliano Allegri, miután csapata tegnap Mario Balotelli két góljával 2–1-re legyőzte hazai pályán az Udinesét.

A Milan második találata a hosszabbítás perceiben született, mert Paolo Valeri játékvezető úgy látta, hogy a vendégek egyik védője buktatta Stephan El Shaarawyt a tizenhatoson belül, ezért büntetőt ítélt a milánóiak javára.

„Az első félidőben tökéletesen játszottunk. A másodikban viszont lustán kezdtünk, és ennek megfizettük az árát. Fiatal csapatunk van, muszáj még fejlődnünk, mert ha ilyen kockázatot vállalunk, akkor pontokat veszíthetünk. A második félidőben alacsonyabb tempót diktáltunk, és túl sok volt az egyénieskedés a játékunkban. Az Udinese egyenlítése után újra elkezdtünk futballozni, de nem kellett volna magunkat ilyen helyzetbe hozni" – tette hozzá értékelésében a szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik