A Juventus figyeli Dzsudzsák Balázst

Vágólapra másolva!
2010.11.09. 09:46
null
Dzsudzsák Balázsra a Juve is szemet vetett (Fotó: psv.nl)
Címkék
Olasz lapértesülések szerint a Juventus felfigyelt a remek formában játszó Dzsudzsák Balázsra, a PSV magyar válogatott szélsőjére. A Sky Sports átigazolási szakértője szerint Wesley Sneijder ügynöke az Internek is beajánlotta a futballistát, de a milánóiaknak nincs szükségük Dzsudzsákra.

Dzsudzsák Balázs fantasztikus teljesítményt nyújt az utóbbi időben: a PSV egyik legjobbja, rendkívül fontos gólokat szerez és számos gólpasszt ad. Nem csoda, hogy ismét több pletyka megjelent esetleges átigazolásával kapcsolatban, most a Juventusszal hozták hírbe a szélsőt.

A Sky Sports neves átigazolási szakértője, Gianluca Di Marzio úgy nyilatkozott tegnap késő esti műsorában, hogy a torinóiak figyelik Dzsudzsákot, és komolyan gondolkodnak rajta, hogy ajánlatot tesznek érte.

Az újságíró szerint a „gyors és technikás” középpályásra Wesley Sneijder ügynöke, Sören Lerby hívta fel a figyelmet Olaszországban, és először az Internek ajánlotta be, ám a milánóiak nem kívánják átigazolni a magyar válogatott játékost.

Mindenesetre a beszámolók szerint a PSV aligha engedi el a téli átigazolási időszakban egyik legjobb játékosát, de megfelelő ajánlat esetén a holland klub is meggondolhatja magát. Dzsudzsák piaci ára 10 millió euró körül mozog.

Mint ismeretes, Dzsudzsákot nem először hozzák hírbe európai sztárklubbal: korábban a spanyol Marca napilap arról számolt be, hogy a Real Madrid érdeklődik a futballista iránt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik