A Juventus szerződtette Arturo Vidalt

Vágólapra másolva!
2011.07.22. 21:13
null
Arturo Vidal (jobbra) ötéves szerződést kötött a Juvéval (Fotó: LaPresse)
Címkék
Az olasz élvonalban szereplő Juventus labdarúgócsapata a klub hivatalos honlapján jelentette be, hogy öt évre szerződtette a chilei Arturo Vidalt a Bayer Leverkusentől 10.5 millió euróért.

 

A korábban a Bayern München által is figyelt 34-szeres válogatott Vidal pénteken átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, majd aláírta öt évre szóló szerződését a Juventusszal.

A „zebrák” ötmillió eurót azonnal átutalnak a német klub számlájára, további hármat pedig jövő június 30-ig fognak eljuttatni a Bayer számára. A fennmaradó 2.5 millió eurót 2012. december 31-ig kell a Juvének a Leverkusen részére elküldenie.

A hírek szerint a Leverkusen markát további kétmillió ütheti, amennyiben a megállapodásban kötött feltételek teljesülnek a jövőben. A Corriere dello Sport pedig arról számol be, hogy Vidal már ki is választotta a mezszámát: állítólag a 23-as dresszt tetette félre magának.

Vidal egyébként nemrég tért vissza rövid szabadságáról, miután a chilei válogatottal kiesett a Copa América negyeddöntőjében Venezuelával szemben. A 24 éves labdarúgó 2007-ben igazolt a Leverkusenhez, amelyben 117 bajnokin 15-ször volt eredményes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik